Home » Een aantal deelnemers zijn ziek, en er worden gebaren afgesproken voor een eliminatie

Een aantal deelnemers zijn ziek, en er worden gebaren afgesproken voor een eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag is het een rustige dag in een jaar van je leven. Enkele deelnemers zijn ziek, snotteren en liggen in bed waaronder Wendy, Jeffrey, Kenzy en Eunice. De rest is in de loods spelletjes aan het doen, aan het sporten of aan het kletsen. Verder gaan de deelnemers een voor een naar Marciano om een bestelling door te geven. Iedereen heeft immers zakgeld gekregen doordat ze het record tomatensap drinken verbroken hebben.

Ook word er gesproken over een eventuele eliminatie die er weer aankomt. Jan-Willem heeft een plan bedacht met verschillende gebaren die voor bepaalde deelnemers staan. Er wordt over R, I en nog een I gesproken. Hier horen gebaren bij die Jan-Willem bij een stemming aangeeft. Babette vraagt zich af hoe hij dat wil doorgeven. Je mag toch om je heen kijken antwoordt Jan-Willem. Gert-Jan deed dat ook. Ik denk dat we ons aan dat plan moeten houden anders doet de andere kant dat. Volgens Babette is de andere kant groter geworden. Heb je er genoeg mensen voor? Dat weet ik niet zegt Jan-Willem en Babette merkt op dat het dan nog steeds maar 8 mensen zijn. Dat maakt volgens Jan-Willem niets uit. Als de andere kant verdeeld is dan ben je er ook al. De twee besluiten later nog eens goed te bespreken hoe of wat.

Ook Isaac en Kim D praten over het spel. Kim D vraagt zich af of Eunice er nog een keer op komt als er volgende keer weer een eliminatie komt. Ik weet het niet antwoordt Isaac, het veranderd hier elke dag. Het ligt echt aan de opdracht. Deze keer hadden ze er niet eens uit kunnen sturen. Daardoor blijft het wel leuk merkt Kim D op, zo blijft het altijd spannend. En daarna zegt ze hoopt da Jeffrey er lang in blijft. Ik wil niet de leuke mensen wegsturen dan is het f*cked up. Volgens Isaac moet je gewoon een toevoeging moet hebben in de groep. En dat je al iets hebt laten zien de afgelopen maanden.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.9]

Laat een reactie achter