Home » Jan-Willem geeft een droompresentatie aan de groep

Jan-Willem geeft een droompresentatie aan de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het is weer tijd voor een droompresentatie, dit keer is Jan-Willem aan de beurt! Hij moet net zoals alle deelnemers vertellen over zijn doelen in een jaar van je leven maar ook over zijn doelen buiten het programma.

Jan-Willem zegt dat hij een goede jeugd gehad heeft. Veel voetballen en naar school geweest. Maar voornamelijk veel voetballen. De mavo afgemaakt, toen naar de technische school. Maar ik wilde altijd mijn geld verdienen met muziek. Op mijn negende heb ik me aangemeld bij het muziekkorps. Ik heb altijd gewerkt, na school ging ik werken op zaterdagen. Dan kon ik LP’s kopen. Na 1.5 jaar ben ik van school gegaan, ik wilde werken. Ik heb van alles gedaan in mijn leven. Tot mijn vader een huis zag met een groot atelier. Mijn vader heeft dat gekocht en daar heb ik een studio in gebouwd. Die verhuurde ik ook aan bands. Ik was ook met een band begonnen. Ook deed ik geluidstechniek en ik had mijn eigen zaak hierin. Mijn bedrijf was redelijk. En ik werd gevraagd of ik het geluid wilde doen van teach in. En toen is mijn bedrijf gaan groeien. Verschillende vrachtwagens van mij gingen het land door. Later nog een andere studio gehad. Veertig jaar later, altijd gewerkt, ik was nooit thuis. Ik moest werken, werken, werken. Ik was aan het afbouwen, en toen kwam corona. Ik had het toen verkocht. Ik heb in 2 jaar 0 inkomsten gehad, de overheid heeft een fout gemaakt. Ik ben er nog in gevecht ermee er is een verkeerde code gebruikt.

Toen kwam het spotje voorbij, ik wilde altijd wel met zoiets als Big Brother meedoen. Ik dacht ik geef me gewoon op en ik zie wel. Ik werd 2 weken later al gebeld. Een gesprek gehad, toen nog een gesprek en toen kreeg ik te horen je bent door. Ik heb toen alles in het werk gezet om weg te kunnen. De doelen voor mijzelf, afvallen. Dat is al redelijk gelukt. En een vreemde taal leren, ik ben nu Spaans aan het leren. Met het geld zou ik naar Thailand verhuizen. Niet helemaal maar 2/3. En dan nog een chaletje in Nederland. En daar wat helpen, niet in goederen maar in geld. Ik zou niet alles voor mijzelf houden. Dat is mijn presentatie. De groep klapt en de droompresentatie van Jan-Willem zit erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.3]

Laat een reactie achter