Home » Esther is kwaad op Eunice omdat zij de kleding van Jan-Willem draagt

Esther is kwaad op Eunice omdat zij de kleding van Jan-Willem draagt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag is het andersom dag in een jaar van je leven. De deelnemers zijn begonnen met een feestje inclusief alcohol en daarna gaan de meesten zich omkleden. De mannen verkleden zich als vrouw en de vrouwen als man. Een enkeling doet niet mee, Gert-Jan vindt het helemaal niks en Jeffrey ligt ziek op bed. Ester is ondertussen boos. Boos op Eunice, ze heeft kleren van Jan-Willem aan. Buiten loopt ze een rondje met Babette om erover te praten.

Ester vertelt wat Eunice allemaal gezegd heeft. Ik kreeg op mijn flikker omdat iedereen op haar gestemd heeft. Ik zei dat ik daar geen invloed op had. Toen zei ze ja als ik hoor dat je dat wel hebt en ik een keer win dan lig jij eruit hoor. En ze zou me nergens meer over kwetsen, wat doet ze? Toch nog kleren van Jan-Willem aan. Kan ze niet de kleren van Jappie aan of zo? Heb je ook tegen haar jou gevoel gezegd vraagt Babette. Dat heb ik zeker antwoordt Esther. Ze zei ben je verliefd. Ik weet het nog niet precies gaat Esther verder. Maar ik heb wel deze gevoelens. En dan gaat ze zijn kleren aandoen. Ik zou liever hebben dat ze dat doet dan weer bij hem gaan liggen antwoordt Babette. Esther vindt het prima en Babette vraagt zich af wat ze hier over moet zeggen. Het is gewoon dat ze er geen rekening mee houdt zegt Esther. Ik heb zo’n hekel aan mijzelf voegt ze eraan toe. Uit het gewoon hier antwoordt Babette. En Esther zegt dat ze gewoon geen zin heeft om ermee geconfronteerd te worden. Jij kan dit benadrukt Babette. Uiteindelijk wordt Esther emotioneel en Babette zegt dat er 15 mensen zijn die het zien, je hebt maar één stem gegeven. Mensen irriteren zich eraan maar niet aan jou.

Uiteindelijk gaat Esther weer naar binnen waar ze om kleding van Isaac vraagt. In de loods wordt duidelijk wat het verdere programma van vandaag wordt. Een lunch gevolgd door een gezamenlijk spel, in de middag krijgt iedereen nog een snack, dan weer een spel, en is het tijd voor een brunch. En als afsluiter is er een verrassing.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 2.7]

2 Reacties

Linda 22 januari 2023 - 03:07

Uhmmmm oke Esther, behoorlijk eng zoveel te eisen rondom een man die niet de jouwe is en wil zijn.

Beantwoord
Karin 22 januari 2023 - 18:45

🙄🙄🙄

Beantwoord

Laat een reactie achter