Home » Martin voelt zich eenzaam en zou het liefst naar huis willen

Martin voelt zich eenzaam en zou het liefst naar huis willen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers zijn erg blij dat ze niet meer aan elkaar vastgeketend zijn en de 24 uur opdracht erop zit. Het voelt voor vele als een verlossing. Martin voelt zich nog altijd niet fit. Mexx gaat bij haar kijken hoe het nou met hem gaat.

Mexx vraagt waarom hij hier moet liggen. Dat mocht van die man antwoordt Martin. Mexx gaat even bij hem liggen en Martin zegt dat hij zich niet fijn voelt. Ik heb het idee dat ik hier niet meer wil zijn voegt hij eraan toe. Hoezo vraagt Mexx. Ik weet het niet gaat Martin verder. Wat is er dan vraagt Mexx nog een keer, vertel me wat je denkt. Gewoon alles antwoordt Martin. Ik voel me echt eenzaam. Waarom zegt Mexx, omdat je hier hebt gelegen? Mh mh antwoordt Martin en ik heb veel kunnen nadenken. Ik ben er nou toch gaat Mexx verder en vraagt waar hij over na heeft gedacht. Wat ik hier doe zegt Martin en vraagt hoe het zonder hem was. K*t antwoordt Mexx en Martin vertelt dat hij heel de tijd geen fijn gevoel heeft. Je bent nu ziek merkt Mexx op. Martin weet het niet, maar het is het gevoel wat ik hier nooit wilde hebben. Dat ik iemand moet missen. Je bent ziek en ik wilde er voor je zijn maar dat kon niet zegt Mexx. Maar je wilt naar huis dan of wat? Mh mh antwoordt Martin bevestigend. Nee we gaan niet naar huis antwoordt Mexx, als jij gaat dan ga ik mee. Nee Mexx zegt Martin op zijn beurt. Jawel gaat Mexx verder, maar jij gaat niet naar huis. We gaan sowieso hier een half jaar zitten. Maar geeft wel toe dat ze gisteren ook aan huis dacht. Om onder andere de familie van Martin te ontmoeten en te verhuizen. Voel je je nu nog steeds alleen dan? Martin antwoordt ja en Mexx vraagt zich af waarom. Martin weet het niet en Mexx wil dat hij zich zo niet voelt. Uiteindelijk besluit Martin zijn matras toch maar weer uit kamer 4 te halen en terug te leggen. Hij voelt zich nog steeds niet fit dus blijft hij vandaag nog even lekker liggen…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4]

1 Reactie

Anne 23 januari 2023 - 11:23

Gaat er al weer iemand naar huis? Nee toch maar niet. Voor iedereen, sta eens achter je besluit.

Beantwoord

Laat een reactie achter