Home » De deelnemers ronden de 24 uur opdracht af, ze verdienen veel geld!

De deelnemers ronden de 24 uur opdracht af, ze verdienen veel geld!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De 24 uur durende opdracht zit erop! De deelnemers hebben drie piramides gebouwd terwijl ze vastgeketend zaten. Als de tijd er bijna op zit tellen de deelnemers enthousiast af. Daarna laat de stem weten wat ze verdiend hebben voor de huishoudpot. Het bedrag is maar liefst 1100 euro! De groep klapt, doen snel de banden van de enkels af en het duurt niet lang voordat de piramides omgegooid worden. Daarna is het tijd voor opruimen de hele loods ligt immers vol met duizenden plastic bekertjes. Een paar scheidsrechters helpen mee en in no  time zijn alle bekers weer opgeruimd. Daarna worden de slaapkamers netjes opgeruimd en wordt er gretig gebruik gemaakt van de douches.

Martin is ook weer uit zijn kamer. Hij vindt het scheef hoe mensen naar hem kijken. Hij mocht apart in een kamer liggen omdat hij ziek was en mocht geen contact hebben met de rest. Toen iedereen uit de loods was heeft hij het koffieapparaat gepakt en daar werd op mis gepakt toen de rest koffie wilde. Volgens Martin kijken Kenzy en Kim hem nu anders aan en gaat het gesprek kort met ze aan. Daar legt hij nog eens zijn kant van het verhaal uit. Ook benadrukt hij dat hij het erg jammer vond dat hij niet mee kon doen met het spel. Volgens de dames moet hij geen rotgevoel hebben. Het is zoals het is. En van de theorie achter het koffieapparaat snappen ze nu ook beter. Wat zou deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4]

4 Reacties

Annette 22 januari 2023 - 14:30

Plastic bekers? Hoe dan? Waarom niet kartonnen bekers? Slecht hoor dit. We zitten in een grote milieucrisis, shame on you!

Beantwoord
Cabou 22 januari 2023 - 17:01

Precies wat ik ook dacht Annette

Beantwoord
Narda 22 januari 2023 - 18:15

Mooi samen spel geweest…….. 24 uur vast geketend ,leuk bedacht. Iedereen heeft veel na moeten denken,en weinig tijd gehad om samen te kibbelen. Leuk om af en toe een opdracht in te lassen wat urenlang duurd. .
Ook koppels 24 uur in een andere groep door laten brengen ff niet bij elkaar. Zal ook voor de koppels goed zijn. ….

..super dat de rokers samen een weg hebben gevonden.

Beantwoord
Anne 23 januari 2023 - 11:21

Helemaal met je eens. Verwarming mag ook een stuk lager. Ze lopen in shirtjes en korte broeken. Lekker voorbeeld maar niet heus.

Beantwoord

Laat een reactie achter