Home » De deelnemers bouwen succesvol drie piramides terwijl ze vastgeketend zijn

De deelnemers bouwen succesvol drie piramides terwijl ze vastgeketend zijn

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers zitten 24 uur aan elkaar vast en terwijl ze vastgeketend zijn moeten ze een piramides van plastic bekertjes bouwen. Kamer 1 wist als eerste een piramide te maken van 26 verdiepingen en afgelopen avond ging kamer 2 aan de slag. Ook zij weten een flinke piramide te bouwen. Ook deze heeft 25 lagen. Kamer 3 lag op dat moment nog te slapen maar ze staan op tijd op om ook hun piramide te bouwen. Na een paar uur weten ook zij een piramide succesvol op te bouwen! Ook zij hebben 25 lagen. Daarna is het tijd om op te ruimen en als grap besluit kamer 3 om 2 kleine piramides voor de slaapkamerdeuren van kamer 1 en 2 te zetten. Daarna gaan ze ook lekker slapen, wat de nodige organisatie nodig heeft want vastgeketend slapen is zo makkelijk nog niet. Alle slaapkamers zijn dan ook flink verbouwd om dit mogelijk te maken.

Inmiddels is een nieuwe dag begonnen met nog een paar uur voordat de opdracht afloopt. De laatste loodjes wegen het zwaarst. Martin sliep overigens apart, hij is ziek en moet regelmatig naar de wc. Hier heeft hij waarschijnlijk toestemming voor gekregen van de productie. De deelnemers wachten nu af totdat de opdracht afgelopen is maar dat ze veel geld verdient hebben mag wel duidelijk zijn. Uiteraard komen we daar nog op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

3 Reacties

Ikke 22 januari 2023 - 10:43

Hopelijk een eerlijke beoordeling kamer drie heeft veel fouten gemaakt op de badkamer met meerdere los wat niet mocht enz en martin die door ziek zijn te spelen met 37.03 onder de opdracht uit komt en begon te praten terwijl hij uit de slaapkamer was !!!!

Beantwoord
Beja 22 januari 2023 - 12:13

Een mooie uitdaging, maar ik schrik van zoveel plastic in deze tijd van duurzaamheid. Ik hoop dat de plastic bekers op een goede manier worden gerecycled.
Een idee: waarom niet een nuttige verdienopdracht, bijvoorbeeld om in een maand tijd zoveel mogelijk mutsen, sjaals of lapjesdekens te breien voor daklozen of vluchtelingenkampen langs de Oostgrenzen van Europa. Voor elke muts 5 euro in de huishoudpot. Of maak nestkastjes voor tuinvogels voor de Vogelbescherming, ook voor de huishoudpot.
Een creatief idee: schilderen of boetseren, laat kijkers bieden, de helft is voor het goede doel, de andere helft voor de huishoudpot. Of geef de bewoners een boek met nuttige creatieve ideeën waar ze zelf een challenge uit mogen kiezen.
Misschien bevordert dat de saamhorigheid en wordt er minder gescholden en gevloekt. Daar hebben we de laatste tijd genoeg van gezien.

Beantwoord
Anne 23 januari 2023 - 11:25

Beja een heel goed idee. Doen ze ook nog wat nuttigs en dat geeft ze meteen een goed gevoel.

Beantwoord

Laat een reactie achter