Home » Slaapkamer 1 weet succesvol een piramide te bouwen terwijl ze vastgeketend zitten

Slaapkamer 1 weet succesvol een piramide te bouwen terwijl ze vastgeketend zitten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag is het andersom dag, maar deze werd bruut verstoord door een alarm. De deelnemers zitten 24 uur aan elkaar vastgeketend en moeten een grote piramide bouwen van plastic bekertjes. Er zijn maar liefst 18.000 bekertjes beschikbaar om dit te realiseren. Iedere piramide van minimaal 20 lagen levert 100 euro voor de huishoudpot. Elke laag die de piramide hoger wordt levert 50 euro extra op.

Slaapkamer 1 is nu bezig en na ongeveer 4 uur weten zij een piramide van meer dan 26 lagen neer te zetten! En daarvoor moet er zelfs een stellage voor worden gebouwd. Als Jasper de laatste beker op de piramide zet klapt de rest van de groep enthousiast.  Slaapkamer 2 is blij met het behaalde resultaat. Jeffrey vindt het wel tijd voor een biertje. Daarna is het de beurt aan slaapkamer 2. Maar eerst is het tijd voor avondeten, omdat het andersom dag was staat er een brunch op het programma. Slaapkamer 2 maakt alvast een plan, ze zijn niet van plan om naar de toilet te gaan als ze hun piramide gaan bouwen. En omdat de deelnemers aan elkaar vast zitten vergt dat wel wat organisatie. Inmiddels heeft slaapkamer 2 al redelijk wat op weten te bouwen. De rest van de groep kijkt vanaf de bank toe. Gaat het hen lukken om ook een grote piramide te bouwen? We houden het uiteraard in de gaten voor je!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter