Home » De deelnemers vergaderen en doen een stelling die 7200 euro kost

De deelnemers vergaderen en doen een stelling die 7200 euro kost

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag is aangebroken en dat betekent dat het tijd is voor de weekvergadering. Er zijn weer een aantal zaken te bespreken.

Marciano heet iedereen welkom, hij begint met de huishoudpot. Er zit nog 338 euro in, nee 1001 euro voegt hij eraan toe. Iedereen zijn zakgeld is nu geregeld. Vandaag komen de laatste boodschappen binnen. Eten hebben we tot vandaag, ik ben nu bezig met dinsdag en woensdag. Dat gaat er voor 12:00 uur eruit. En verwacht dan nog ongeveer 900 euro over te hebben. We hebben het vertrek van Leila gehad, onze eerste circuit met oefeningen, verjaardag van Kim, playbackshow, ranking de loods en 1100 euro verdient met de 24 uur opdracht. Ook hebben we nog 1000 euro verdiend met de recordpoging. Ook zijn we nog bezig geweest met persoonlijke doelen en dat legt Sasha straks uit. Morgen is de bioscoopavond, daar zit ook een verrassing bij. We gaan het morgen om 20:30 bekijken. Dan is het tijd voor de rondvraag.

Imadiddin begint over de dj workshop. En vraagt wie er mee willen doen. Ik wil er het maximale uithalen. Dus vrijdag hebben we theorieles. Zodat we vrijdag meer tijd hebben. Isaac begint over het tuinhuisje. We willen er een lounge huisje  en kruidentuin van maken. “Ze” vonden het ook interessant en moeten een tekening maken van hoe wij het zien en eventueel akkoord om het verder uit te werken. Jeffrey vraagt hoe het met managersverkiezing zit. Marciano laat weten dat er vandaag de mogelijkheid is dat aspirant managers zich aan kunnen melden. Mexx vertelt dat er volgende week dinsdag muziek bingo is. Er moeten teams gemaakt worden, die mag je zelf maken. Het begint om 15:00 uur in de middag. Bern heeft twee dingen. Op 4 februari ben ik jarig, ik wil dan een levend cluedo bedacht. Je moet een moord oplossen, ik zoek 7 mensen die eraan mee willen werken. Ook heb ik op die avond muziek aangevraagd met hopelijk een feestje. Die muziek is goedgekeurd maar dan moet de muziek van de vrijmibo af. Vinden jullie dat goed? De groep stemt in. Daarna begint hij over het gemaskerde bal. We hebben daar al eens over gestemd en toen was het nee. Het lijkt me leuk om te kijken wat het zou kosten als we het zelf aanschaffen. Het uiteindelijke antwoord is dat het 6750 euro kost, exclusief de poespas eromheen. Met alles erbij kom je op 7000 uit. Ik vind dat teveel maar als iemand dat wil voorstellen kan dat. Moraima ziet er wel wat in en zou er een stelling over willen houden.

Wendy wil weten waar het geld is gebleven. Marciano vertelt dat ze drie evenementen gehad hebben. En de bioscoopavond komt er ook nog bij. Al het geld is weggegaan aan eten en drinken. We hebben wat extra uitgegeven aan die drie evenementen waardoor we nu 1000 euro overhebben. Erik begint over de recordpoging, leuk dat we het woensdag gehaald hebben. Ik heb al een tijd niets meer vernomen over de vragen die we gesteld hebben. Daar wacht ik op voor we kunnen beslissen wat we kunnen doen. Ik ben ook creatief bezig geweest en hij laat een rugleuning zien. Een constructie die aan banken gemaakt kunnen worden zodat je een rugleuning hebt. Hij zou daar graag een plaat hout voor bestellen. Marciano gaat navragen wat het kost. Volgens Isaac kost het 64 euro per plaat. Erik benadrukt dat de platen ook ergens anders gebruikt voor kunnen worden. Babette vraagt wat ze gaan doen met de verdiende 1000 euro. Marciano lijkt het verstandig dit voor de huishoudpot te houden. Op safe, eten en evenementen doen. We hebben allemaal zakgeld gehad. Jeffrey heeft er wel een idee over en denkt dat er bijvoorbeeld wel 100 euro aan gemeenschappelijke dingen uitgegeven kan worden. Babette vraagt of als ze 200 euro zou willen claimen voor een evenement of dat kan. Marciano antwoordt dat hij dat niet kan beloven, normaal zit je op 30-40 euro per evenement. Hoe is het met de coffee corner vraagt Babette. Marciano laat weten dat het goedgekeurd is maar de materialen nog besteld moeten worden. Wanda begint over andersom dag, leuk dat jullie zo mee deden, de dag was niet af omdat we toen aan elkaar vast zaten. We zijn in overleg of we dat nog een keer gaan doen. We gaan er nog op terugkomen. Kenzy begint over het boksgala van vrijdag. Er zijn vier wedstrijden, het wordt niet zo’n lang boksgala. Gert-Jan is de scheidsrechter, ik de presentator. Vergeet je opkomst nummer niet door te geven.

Daarna begint Sasha over persoonlijke doelen, ze somt ze allemaal op, het zijn voornamelijk boeken om een studie te volgen. Al met al kosten materialen hiervoor 403,78 euro. Het wordt opgehangen en het is aan zijn allen te bepalen hoe ze dit gaan bekostigen. Marciano hoopt de de volgende manager dit gaat doorpakken. Moraima begint daarna dat ze het programma eens goed moeten vieren. En wil graag stemmen over een gemaskerd bal. De groep gaat klaarstaan om te stemmen op de stelling. Een gemaskerd bal, inclusief kleding en schoenen én versiering. Dit kost 7200 euro en alles mag gehouden worden. De deelnemers gaan staan en een meerderheid stelt tegen. Daarna hebben Eunice en Janet nog een idee wat ze willen delen. Ze willen een evenement aankondigen om een half jaar een jaar van je leven te organiseren. Het gaat om de loods best songwriter. Dat is 28 februari. Jullie hebben de tijd om zelf muziek te maken. We hebben nog wat vragen uit staan. Je wint geen kleine prijs benadrukt Janet. Laat ons weten of je er interesse in hebt, we willen het groots aanpakken. Daarna zit de vergadering van vandaag erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3]

Laat een reactie achter