Home » Tactische gesprekken over de managersverkiezing, wat is nou de juiste keuze?

Tactische gesprekken over de managersverkiezing, wat is nou de juiste keuze?

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond werd er in een jaar van je leven veel gesproken over de aankomende managersverkiezing. Tot nu toe gaan alleen Kenzy en Jan-Willem zich verkiesbaar stellen maar welke keuze is nou juist? Gisteren waren hier gesprekken over. Waaronder het tactische besluit om op Kenzy te gaan. Jeffrey lijkt daar toch zijn bedenkingen over te hebben.

Jeffrey praat er met Rupert over, dan moet ik doen wat zij (Kenzy) zegt. Dan trek ik Jan-Willem beter. Een volwassen vent die een bedrijf heeft gehad en weet ik veel wat. Rupert gunt het Jan-Willem ook gewoon meer. Het heeft bij beide voor en nadelen maar hij zou wel een beter manager zijn. Heb het er met Isaac nog over. Dat wil Jeffrey zeker doen, hij wil de gedachtegang erachter weten. Isaac is ondertussen bezig om Babette te laten inzien dat ze voor Babette moet gaan. Babette denkt dat hij gelijk heeft. Als je niet wilt meebewegen en niet anders wil doen dan is dit anders doen benadrukt Isaac. Ik wil gewoon een dame, als jij je verkiesbaar zou stellen had jij gewonnen.

Later zit Isaac met Jasper te praten. Jasper denkt dat het echt een mindere maand gaat worden. Volgens Isaac schiet ze zichzelf in de poot. Maar wie neemt ze in haar val mee vraagt Jasper zichzelf af. Isaac denkt dat ze niemand meeneemt, we hebben haar op die post gedrukt. Maar het wordt 12-13, ze weet al dat het kielekiele is. Het is zo minimaal dat ze niemand mee kan nemen daarin. Ik ga bij beiden het vuur aan de schenen leggen benadrukt hij. Maar Kenzy heeft uiteindelijk toch de voorkeur. Jasper laat weten dat als hij inhoudelijk kijkt van beiden nog niks weet. Je bent hier ook voor jezelf benadrukt Isaac. Maar na deze stemming weten we waar iedereen staat, als groep, je ziet waar je staat. Als de stemmen van Marciano anders blijken te zijn…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter