Home » Wanda vindt Kim D een k*t wijf, ze stelde vragen over de band tussen Jasper en haar

Wanda vindt Kim D een k*t wijf, ze stelde vragen over de band tussen Jasper en haar

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag in een jaar van je leven gaat tot nu toe rustig voorbij. Moraima ligt met een zere schouder op bed maar is er ondertussen alweer uit. Mexx ligt ziek op bed, ze heeft de bacillen van Martin overgenomen. Martin komt regelmatig even kijken hoe het met haar gaat en of hij nog iets voor haar kan doen. Jasper en Jeffrey zijn bezig met de fitness fiets om aan het bouwen naar een “racemotor”. Hij moet binnenkort zijn droompresentatie doen en kan op die manier de sport die hij professioneel beoefent visueel maken. Verder wordt er een spelletje gespeeld, muziek gemaakt en wat gekletst.

Boven hebben Wanda, Kim en Kenzy een gesprek. Wanda vindt Kim D echt een k*t wijf. Kenzy zat naast haar en ze zei ja Wan even een vraagje. We hadden het laatst over jou… Dus ik zeg wie is we? Ja gewoon een paar zei ze, als Ivor op uitzending moet hebben jullie dan een relatie? Nee natuurlijk niet. Ik vertrouw hem 100.000 procent. Ik heb daar nog nooit aan getwijfeld. Toen vroeg ze wat hij van mij en Jappie vond. Dus ik zei niks, gewoon. Natuurlijk vindt hij dat niet erg. Volgens Kenzy is ze aan het vissen en stoken. Het was echt vuil benadrukt Wanda, het was niet oke. Het was zieken om te zieken. Ze zoekt iets om mensen te pakken, maakt niet uit wat. Kim vindt het ook maar achterlijk en Wanda wil haar zo snel mogelijk naar huis hebben. Ze doet het omdat de camera’s het ook nog zien.

Daarna geeft Isaac nog een uitleg over de nieuwe sportsupplementen die besteld zijn. En vanavond staat de bioscoopavond op het programma. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

2 Reacties

Karin 24 januari 2023 - 14:50

Kim D heeft gelijk en mag daar best naar vragen. Wanda voelt nattigheid.

Beantwoord
Ikke 24 januari 2023 - 16:31

Die misselijke heksen op kamer 3 moeten plakband op hun smoel krijgen vreselijke taal

En dr mocht toch maar 1spel tegelijk gespeeld worden!!! En beneden aan tafel dat is duidelijk een regel !!!! Maar judas mag de hele dag in kamer 4 zitten met een spel

Saai voor de kijker hoor en god verhoede als alle boeken binnen komen dan is t einde live stream kijken in zicht !!!

Beantwoord

Laat een reactie achter