Home » Volgens Jasper was het een vooropgesteld plan om met Wendy te slapen

Volgens Jasper was het een vooropgesteld plan om met Wendy te slapen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jasper en Wendy hebben vannacht samen geslapen. Er is niets gebeurt maar Wanda gaat toch even met Jasper buiten wandelen. Volgens Jasper was het een vooropgesteld plan…

Wanda vertelt aan Jasper dat Mexx uit het niets zei tegen Babette dat Jappie nog steeds met Wendy in bed lag. Toevallig net toen ik naast haar zat. Ik reageerde niet echt en Mexx dacht zoiets van laat maar. Jasper vertelt dat Kim ook al begon over Wanda boos was en zo. Dus toen dacht ik, ik ga weer. Dan weten ze dat alles oke is. Dus mijn slechte plan werkt ook nog. Nee niet antwoordt Wanda, er is nog nooit zoveel gevraagd over ons als nu. Mexx vraagt nooit zoiets aan mij. Volgens Jasper is dat juist om te kijken of ze boos is. Voor een normale vriendschap maakt dat toch niets uit. Dat is dus de grap zegt Wanda, hiervoor deden ze dat helemaal niet. Toen dachten ze dingen, dat is prima maar nu gaan ze kijken hoe mijn reactie is. Dat is f*cking raar. Ze zegt tegen niemand dat jij met Wendy in bed ligt, dat doe ze alleen tegen mij gaat ze verder. Er wordt veel meer gevraagd naar jou aan mij en of ik boos ben. Het gaat juist precies de verkeerde kant op. Dat vraag je alleen bij een stelletje. Hoe komt Kim er nou in een keer bij dat ik boos op je ben. Snap je hoeveel er op ons gelet wordt? Dat is echt extreem. Wat wil je daar nu mee zeggen dan vraagt Jasper. Dat het plan echt super averechts werkt antwoordt Wanda. Jasper blijft erbij dat hij het juist goed vindt. Juist omdat je nu laat zien dat het allemaal oke is en niks uitmaakt. Wanda vindt het raar dat er meerdere keren om gevraagd wordt. Volgens Jasper werden er conclusies gemaakt en nu doorbreek je dat. Dat het alleen maar vriendschap is. Dat is juist precies niet benadrukt Wanda nog een keer. Het is alleen maar gestook merkt Jasper op. Iedereen let op elkaar bij alles. Laten we ons niet gek lopen te maken. Wanda laat weten dat ze het ook niet doet maar ze het frappant vindt. Als mensen daadwerkelijk denken dat ik boos op je ben dan denken mensen andere dingen hier. Dus er wordt op ons gelet. Jasper antwoordt dat het alleen maar goed is zoals het gegaan is.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 2.3]

Laat een reactie achter