Home ยป De bewoners moeten voorwerpen raden en daarmee geld verdienen voor de huishoudpot

De bewoners moeten voorwerpen raden en daarmee geld verdienen voor de huishoudpot

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm loeit in de een jaar van je leven loods, de deelnemers moeten naar hun slaapkamers en daar afwachten op wat komen gaat. Als ze de loods binnen mogen staan er zuilen met daarop schalen. Ze verwachten dat ze vreemde dingen moeten eten. De stem neemt het woord en legt uit wat ze moeten doen.

Beste deelnemers, vandaag gaan jullie een verdienopdracht spelen. En daarvoor hebben jullie zes vrouwen en zes mannen nodig. Jullie moeten zelf beslissen wie dat worden en krijgen daarvoor vijf minuten de tijd. Marciano neemt het woord en zegt dat het waarschijnlijk iets met eten is. Wie willen er? Uiteindelijk worden er twee teams samengesteld. En de stem zegt dat de mannen op de stip achter de zuiltjes mogen gaan staan. De vrouwen mogen op de zes andere stippen gaan staan. De stem zegt dat elke man een voorwerp krijgt wat door vrouwen gebruikt wordt. En de vrouwen een voorwerp dat mannen misschien eerder zouden herkennen. Elke deelnemer moet binnen 15 seconden zeggen wat zijn of haar voorwerp is. Je mag het product vastpakken maar niet overleggen. Is het antwoord goed dan verdien je 30 euro voor de huishoudpot. Jullie mogen elkaar niet helpen, dit zorgt voor een gele kaart en 10.000 euro boete van de prijzenpot. We gaan beginnen met de mannen, de opdracht start zodra de zoemer gaat.

Isaac moet als eerste het voorwerp raden, het gaat om een eendenbek en raad dit goed. Martin weet zijn voorwerp niet, het gaat om een menstruatiecup. Imaddidn raad het voorwerp wel, het gaat om een wimpertang. Jeffrey zegt niets, hij weet het niet. Zijn voorwerp was een beauty blender. Erik gokt maar wat maar raad het verkeerd, het gaat om een tenenspreider. Rupert weet ook niet wat zijn voorwerp is, het blijkt een onderkin trainer te zijn. Daarna mag het vrouwelijke team. Janet mag als eerste en raad het voorwerp goed, een aftekenhulp. Babette weet niet wat het voorwerp is, het ging om een pijpenbuiger. Zoรซ raad het voorwerp wel, het is een plintenschaar. Kenzy kijkt raar naar haar voorwerp maar weet wel dat het een penispomp is. Mirthe raad het voorwerp niet, het is een verfafbrander. Wendy weet het ook niet, haar voorwerp is een bougie. De stem vertelt daarna dat ze 150 euro verdient hebben. De groep klapt en daarmee zit de verdienopdracht erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Ikke 30 januari 2023 - 16:47

Esterrrrrrr lekker power vrouwke ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜พ๐Ÿ’ชsuper goede potkast de allereerste met daadwerkelijke en eerlijke inhoudt trots mag je zijn en blijven

Was al fan van je en vol bewondering maar nu nog veel meer

Hup mee naar de finale en hoop nog steeds op een gulle gever tijdens dit programma dat je alles hoort en beter mee mag en kannpratrn tijdens gesprekken en opdrachte !!!!!!๐Ÿ‘๐Ÿ’‹โค๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜

Beantwoord

Laat een reactie achter