Home » Kenzy geeft een droompresentatie aan de groep

Kenzy geeft een droompresentatie aan de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het weer tijd voor een droompresentatie, elke deelnemer moet dit doen. Dit keer was het de beurt van Kenzy. Ze vertelt over haar doelen in en na een jaar van je leven.

Ik heb havo afgerond, hbo afgerond, evenement management. Brede studie ook in communicatie en marketing. Daarna was ik zoekende wat ik wilde. Mijn plan liep niet helemaal als gepland en toen dacht ik wat nu. Ik had mijn baan opgezegd, ik was leeg. Ik moest wat maar ik wist niet wat ik wil. En toen zag ik dit voorbij komen, ik had een paar maanden daarvoor ook al een mail gekregen of ik me wilde aanmelden. Toen dacht ik nee want ik had allemaal plannen maar toen dat verviel dacht ik ik ga mij gewoon aanmelden. Wat ik meer kan leren is communicatie, daar wil ik ook aan werken. En hoe kan dat beter als je met 39 anderen opgesloten zit. Ik was de allerlaatste die zich hiervoor heeft opgegeven. Twee weken voor we hier naartoe gingen heb ik mij aangemeld. Binnen 1 week heb ik alles moeten regelen. Dat was eigenlijk de reden waarom ik hierheen ben gegaan.

Mijn doelen hierbinnen zijn naast mijn communicatie is wat fitter worden. Voor de rest had ik niet echt doelstellingen. Maar ik haal wel veel energie om evenementen te organiseren. Het heeft me ook wel aan het denken gezet, ik vind koken en met eten bezig zijn hartstikke leuk. Dus ik denk dat ik mijn nieuwe doel heb gevonden en dat is om buiten diner shows op te zetten. Bij een restaurant of bedrijf en daarna een eigen diner show restaurant op te zetten. Als ik het geld win wil ik graag een voedsel trip maken, mijn studieschuld afbetalen en investeren in een huisje op de Veluwe. En natuurlijk in mijn eigen restaurant. Daarmee zit de droompresentatie van Kenzy erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter