Home » Na een gelijke stand wordt Kenzy de nieuwe manager in een jaar van je leven

Na een gelijke stand wordt Kenzy de nieuwe manager in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag is het tijd om de nieuwe manager van de maand te kiezen. Wordt het Kenzy of Jan-Willem die het stokje overneemt van Marciano?

Marciano neemt als eerste het woord, het is voor mij tijd om het stokje door te geven. Het was toch wel een beetje zoals ik had verwacht. Er waren een paar dingen waar ik echt voor stond dat we als groep goed functioneren tijdens de verdienopdrachten. De opdrachten die we moesten doen hebben we het maximale uit gehaald. Eten, ik was niet voor kikkererwten, geen brood zelf bakken. Dat is me gelukt. Verder heb ik ook meer inzichten gekregen over het spel zelf. De mensen zelf, ik weet meer over jullie nu. Ik heb mezelf geprobeerd mijzelf te betrekken tot de groep. Ik denk dat het mij is gelukt. Ik heb een doel dat is het tatoeëren, daar kan ik nu mee aan de slag. Daar ga ik me volledig op richten, ik wil jullie bedanken. Het is tijd voor een nieuwe. De groep klapt en de stem roept Kenzy als eerste naar voren, ze mag nog een woordje doen.

Kenzy vertelt dat ze er niet veel woorden meer aan vuil wil maken. Jullie hebben alles in het debat gehoord wat mijn doelen zijn en waarvoor ik sta. Het enige wat ik nog kan zeggen is stem wat voor jou juist voelt. Daarna mag Jan-Willem naar voren komen. We zijn bij het avond uur al aan de tand gevoelt begint hij, ik heb denk ik wat slimme oplossingen om te proberen die huishoudpot wat hoger te houden waardoor we het eten nog beter kunnen maken. Ik wil er zijn voor de hele groep, niet voor een klein gedeelte. Ik sta voor de hele groep, ik probeer het iedereen naar zijn zin te maken. Ik weet bij voorbaat dat het niet gaat lukken. Dat heeft ook met de verdienopdrachten te maken. Ik wens jullie een wijze stem. Daarna krijgen de deelnemers 30 minuten de tijd om een keuze te maken. Als de 30 minuten om zijn is het tijd voor de stemming. De stem zegt dat ze hun keuze gemaakt hebben. De uitslag van de verkiezing manager van de maand is bekend. Op een gedeelte eerste plaats zijn geëindigd, daarna komen de foto’s van Jan-Willem en Kenzy in beeld. De groep klapt en Marciano blijft door klappen, hij voelt de bui al hangen. De stem vertelt dat er een gelijke stand is, jullie moeten nog een keer stemmen. Veel succes met het maken van jullie keuze.

Alle deelnemers stemmen daarna nog een keer.  Als iedereen voor de tweede keer gestemd heeft is de uitslag wel anders. Kenzy heeft namelijk de meeste stemmen en is daarmee de nieuwe manager in een jaar van je leven. Kenzy stapt naar voren, ze bedankt iedereen. Ik ben er heel blij mee. Ik heb veel zin om te leren en met jullie dingen te regelen en organiseren. En ik stel voor dat we morgenochtend 11 uur even met zijn allen even samenkomen. Dank jullie wel. De groep klapt en de stem zegt dat er een envelop klaar ligt in de brievenbus. Hierin staan gegevens van de computer en het slot van het managerskantoor.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 2.6]

1 Reactie

Yvonne 1 februari 2023 - 12:09

Hoe oneerlijk is dat dan nog weer stemmen verzin dan iets anders zodat ze er nog voor moeten gaan bijde kop of munt steen papier beetje jammer dit

Beantwoord

Laat een reactie achter