Home » Het sport klimrek wordt officieel geopend en Martin verrast Mexx

Het sport klimrek wordt officieel geopend en Martin verrast Mexx

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben van het entertainmentboek een sport klimrek gekocht. Inmiddels staat het klimrek in de tuin op het een jaar van je leven terrein. En omdat het klimrek nu gebruikt mag worden hoort daar natuurlijk een officiële opening bij.

Er gaat een mooi lint om het klimrek, een grote “schaar” wordt op een kussen gelegd en de deelnemers gaan om het klimrek staan. Daar neemt Isaac het woord, het is een eer om het klimrek te openen. Ik hoop dat we hier met zijn allen nog 6-7 maanden gebruik van zullen maken. En dat hier veel kracht op uitgeoefend mag worden. Daarna pakt Isaac de schaar en knipt het lint door. De groep juicht enthousiast. Daarna gaat Martin erin hangen om het klimrek te testen, ook Erik doet even een test.

Verder heeft Martin nog een verrassing voor Mexx. Hij heeft een roos in elkaar geknutseld die hij bij het bed van Mexx neerzet. Mexx vindt het super lief en is er erg blij mee. Daarna is het tijd voor het avondeten, vanavond staat er friet op het menu. Wat gaat de rest van de avond nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.4]

Laat een reactie achter