Home » Kim D geeft een droompresentatie aan de groep

Kim D geeft een droompresentatie aan de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het weer zover, tijd voor een droompresentatie. Elke deelnemer in een jaar van je leven moet dit doen. Dit keer was Kim D aan de beurt.

Kim D zegt dat ze 24 jaar is mogen worden binnen een jaar van mijn leven. Als je mijn vrienden zou mogen vragen ben ik enthousiast, vrolijk, actief en ik ben graag op feestjes te vinden met hun. In het weekend ben ik vaak op het terras en hou van de zon. Ik woon samen met mijn moeder en zusje en mijn hond. Mijn jeugd was heel leuk, veel buiten gespeeld. Na mijn middelbare school ben ik de sportopleiding gaan doen. En heb ik vakken gevolgd in buiten sport, daar ben ik gespecialiseerd. Ik heb ook bij een pannenkoeken bakker gewerkt. Daarna ben ik naar defensie gegaan, ik wilde eigenlijk naar de politie gaan. Na een jaar had ik mijn opleiding afgerond en toen heb ik drone detectie gedaan. Ik ben op uitzending gegaan. Daarna ben ik gestopt. Toen ben ik de opleiding beveiliger gaan doen, ik zou graag in de jeugddetentie willen werken of persoonsbeveiliger gaan doen. Beveiliger heb ik net afgerond voor ik hier binnen ging.

Ik zat met mijn moeder op de bank en toen kwam het reclame spotje. Ik wilde graag backpacken om te kijken wie ik was. Ik wist niet wat ik wilde beveiliger of politie. Het reclame spotje kwam voorbij en toen zei mijn moeder dat ik daaraan mee moest doen. Zo kom je er achter wie je bent en wat je wilt. Ik heb het ingevuld en nu sta ik hier. Ik wil me hier bezig houden met sporten. We hebben hier ook een naaimachine en ik vind het super leuk als ik dat thuis ook kan doen. Timmeren en buiten zijn vind ik ook super leuk. Ik heb hier een vriendje waar ik mijn tijd in wil besteden. Het zou ook leuk zijn als de dj booth hier komt, dat wil ik hier oppakken. Het tatoeëer apparaat, de nagels. Ik vind heel veel leuk. Dus ik weet nog niet wat ik wil. Maar de dj staat hoog boven alles. Ik zou het leuk vinden om als ik eruit ben om een dagje met de deelnemers thuis mee te lopen en daar een podcast of video van maken. Buiten is het heel verschillend. Ik ben ook met mijn kuur bezig daar ben ik echt blij mee. Thuis kan ik het ook doen maar daar zijn heel veel controles. Hier gaat het goed, ze verwachten dat ik er drie maanden mee bezig ben en nog slikken tot 8 maanden. Ik wil zonder puisten naar buiten lopen. Mijn droom is mijn kuur hier af te maken. Mijn droombaan te vinden hier. Met het geld zou ik een bungalow kopen en reizen. Een camper kopen en het huis van mijn moeder opknappen. Dat was het eigenlijk. De groep klapt en daarmee zit de droompresentatie van Kim D erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 3.3]

Laat een reactie achter