Home » Mirthe vindt dat Jeffrey in geen gesticht hoort

Mirthe vindt dat Jeffrey in geen gesticht hoort

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond is er van alles gebeurt in een jaar van je leven. Zo was er een protest omdat kamer 1 graag een biertje wilde. Maar dit ging niet door omdat vanavond al drank genuttigd wordt omdat dan het verjaardagsfeestje van Bern op het programma staat. Kamer 1 met onder andere Jeffrey besloot te protesteren en ging in polonaise de loods door. Ze riepen wij willen bier, wij willen bier!

Later praten Kenzy en Mirthe over Jeffrey. Ik wordt zo moe van hem zegt Mirthe, maar heel veel hoor voegt ze eraan toe. Kenzy denkt dat als er een maand geen limonade en drank is hij wel weg gaat. Mirthe stelt voor om dat te doen. Maar hij krijgt wel veel mensen met zich mee. Ik werd net ook wel pissig van binnen. Martin zei ook al dit is precies wat hij wil, mensen mee krijgen. Hij zei dat het een k*t maand gaat worden en dat het niks wordt. Bern vroeg nog of iedereen ermee akkoord was en niemand stak zijn vinger op. Ik snap niet wat Kim D in hem ziet. Kenzy laat weten dat ze zich er niets van aan trekt. En snapt ook niet wat Kim D in haar ziet. Dit is wat hij wil, hij wil mij uit de tent lokken benadrukt ze. De twee praten er nog lang over door.

Over Jeffrey blijven de twee niet uitgepraat. Dit is wat hij wil, irritaties geven zegt Mirthe. Ik wou zeggen gewoon afschieten maar dat mag ik niet zeggen. Jawel antwoordt Kenzy en Mirthe voegt eraan toe dat hij dat zelf ook altijd zegt. Kenzy vraagt zich op haar beurt dan weer af of hij ooit nog aan een baan komt. Mirthe  denkt dat hij in een gesticht wordt geplaatst. Echt, die man heeft hulp nodig. Je hebt altijd dit soort mensen in de wereld merkt Kenzy op. Maar zo opvallend, zo raar, zo expres, zo aanwezig zegt Mirthe. Ik wil een mes, voor hem dan, niet voor mij. Zo iemand wil je toch gewoon vermoorden. Oh dat mag ik helemaal niet zeggen. Dit is gewoon weer een druppel. Dat mensen erin trappen, mensen volgen hem gewoon. Kenzy merkt op dat ze haar toch niet weg kunnen krijgen. Volgende maand is er weer een andere manager. Het is altijd gezeik. Het zal nooit goed gaan. Mirthe kan er maar niet over uit, niemand zal hem mogen hier. Alleen sadisten en narcisten. Kenzy denkt dat het de verveling is maar Mirthe denkt er anders over. Het is volgens haar duivels. Ik ben er klaar mee, ik ga hem vergiftigen grapt ze. Het zit je wel hoog merkt Kenzy nog op…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4]

Laat een reactie achter