Home » De deelnemers moeten foto rebussen oplossen om geld te verdienen

De deelnemers moeten foto rebussen oplossen om geld te verdienen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers zijn bezig met de grote schoonmaak maar deze wordt abrupt verstoord. Het alarm loeit en de deelnemers moeten naar de slaapkamers om daar af te wachten wat komen gaat.

Uiteindelijk krijgen ze een seintje dat ze weer terug de loods in mogen. Zoë ziet dat het om een verdienopdracht gaat en als iedereen klaarstaat neemt de stem het woord. Beste deelnemers, jullie hebben de afgelopen maand flink getraind met zijn allen. En dat is maar goed ook want het komt vandaag weer aan op de krachtpatsers en slimmeriken. Jullie moeten nu bepalen wie de sterkste en de slimste deelnemer in de loods is. Hiervoor krijgen jullie 5 minuten de tijd. Na enig overleg gaat Isaac als de sterkste persoon naar voren en Martin als de slimste. De twee gaan op de stip staan en de stem neemt weer het woord: jullie hebben je keuze gemaakt. De twee deelnemers mogen nu om en om bepalen, zonder overleg welke 5 deelnemers ze aan hun team toevoegen. Isaac kiest voor Marciano, Bern, Eunice, Jasper en Rupert. En Martin kiest voor Gert-Jan, Wanda, Jeffrey, Sasha en Jan-Willem. De stem gaat weer verder met de uitleg, De teams zijn compleet, de krachtpatsers bepalen zo dadelijk de speeltijd van deze opdracht. Dit doen zij door na elkaar de dead hang uit te voeren. Hoe langer jullie bij elkaar hangen, hoe langer de slimmeriken de tijd hebben om foto rebussen op te lossen. Want bij deze opdracht vormen 2 of meer foto’s een bekend persoon. Even een voorbeeld, jullie zien een foto van een tijger en van hout. De vraag is dan wie er achter de foto’s zit. De groep slimmeriken mag met elkaar overleggen. Het juiste antwoord is Tiger Woods. Jullie mogen maar één keer een antwoord geven. Bij een goed antwoord horen jullie een pling, bij een fout verschijnt er een nieuwe rebus. In totaal komen er 20 rebussen voorbij. Als alle rebussen geweest zijn komen alle rebussen met de foute antwoorden terug. Als ze allemaal goed beantwoord zijn of als de krachtpatsers klaar zijn met de dead hang dan stopt de opdracht. Per goed antwoord verdienen jullie 25 euro voor de huishoudpot. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes. 

De deelnemers gaan daarna aan de slag. De krachtpatsers gaan een voor een hangen terwijl de slimmeriken aan de rekstok hangen. Uiteindelijk lukt het hen om 15 van de 20 rebussen op te lossen. Wat betekent dat ze 375 euro hebben verdiend. Kenzy laat de groep weten dat ze het goed gedaan hebben. De groep klapt en de verdienopdracht zit erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4]

1 Reactie

Loen 6 februari 2023 - 15:28

Kan dat smoezen niet laten stoppen verstaan er bijna niks van mag bij andere zoals BB ook niet. is toch voor de kijkers he en geluid is ook waardeloos is ook bij BB veel en veel beter..doe er wat aan zo ga ik overstappen

Beantwoord

Laat een reactie achter