Home » De deelnemers vergaderen, Jeffrey is er al snel helemaal klaar mee

De deelnemers vergaderen, Jeffrey is er al snel helemaal klaar mee

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe week is aangebroken en het is maandag dus dat betekent tijd voor een vergadering. Kenzy roept de groep bij elkaar om wat zaken te bespreken.

Kenzy opent de vergadering, we hebben best wel wat dingen te bespreken. Er zijn best wel wat stellingen opgeschreven. De boeken, jaarfeest, Zalando, huishoudelijke producten. We beginnen bij de huishoudpot, die staat op 12 euro door statiegeld. We hebben eten kunnen rekken tot en met woensdagmiddag en een beetje avond. Mocht er niks komen dan zijn we gedekt. Dan het weekend, eerste rode kaart. Wilt iemand daar nog iets over kwijt. Niemand zegt iets en Sasha vraagt aan Martin of hij er iets over kwijt wilt. Nee antwoordt Martin, denk je niet dat je iets moet toelichten of zo vraagt Sasha nog een keer. Niet echt zegt Martin. Kenzy zegt dat je kan proberen ergens tussen te komen, maar dat werkt niet. Gooi niet met dingen maar dat weten we inmiddels wel. Ook heb ik een mail gekregen over het sport rek, dat mag niet gebruikt worden als uitkijk post. Anders volgen er misschien weer gele kaarten. Afgelopen zondag hebben “ze” het door de vingers gezien dat we op bed lagen. Door zondagnacht maar als je niet ziek bent blijft niet op bed liggen.

Dan wil ik het hebben over de huishoudelijke producten gaat Kenzy verder. Ik heb gekeken samen met Sasha en Wanda. Voor 3 maanden kom ik uit op een bedrag van 700 euro, dat is zonder hout. Er ontstaan vragen en Sasha merkt op dat mensen eerst maar eens op de lijst moeten kijken voordat ze commentaar geven. Kenzy somt daarna alle producten toch maar op. Volgens sommige deelnemers missen er nog wel wat dingen. En Marciano denkt dat het beter goed gedaan kan worden in plaats van het bedrag te drukken. Dit is nu het lijstje, dit zou 232,74 euro per maand. Isaac voegt eraan toe dat het om het even is. Het is de bedoeling om de huishoudpot te ontlasten. Jan-Willem wil er een rond bedrag van maken, maak er 1000 euro van dan kun je dat voor de 3 a 3.5 maand gebruiken. Morgen gaan we erover stemmen zegt Kenzy. Dan doen we alle stellingen. Dan wilde ik het hebben over de kosten van het entertainmerenboek. Ik heb alles wat op de lijst geschreven is onder elkaar gezet met de prijzen erbij. Dat is exclusief de friet snijder want daar heb ik nog geen mail over gehad hoeveel het is zonder airfryer. Als we alles van dat lijstje nemen komen we uit op 5.000 euro. Dat is exclusief de overige kosten zoals een boekenkast, hout, half jaar feest, Zalando. Als we dat allemaal zouden doen komen we uit op een bedrag tussen de 10.000 en 15.000. We hebben al een dure klapper gemaakt, ik denk dat we prioriteiten moeten stellen waar we voor willen gaan. Daarna somt Kenzy de stellingen op die zijn ingediend. Erik heeft daar wel een aanvulling op. Het led face masker kan volgens hem niet werken. Dat is fysiek onmogelijk. Ook het ontharingsapparaat zou volgens Eunice niet werken. Isaac vindt het een discussie om een discussie. Er zijn stellingen opgegooid, we moeten kijken dat we geen 10-15.000 gaan stuk gooien. Janet vindt dat er wel meer gemotiveerd mag worden over de stellingen. Volgens Isaac moet je niks en moet je niet motiveren als je wilt. Je kunt ook op rood gaan staan. Marciano merkt op dat ze ook een tandenbleekset wilde en niet gemotiveerd heeft. Janet zegt dat ze dat niet gedaan heeft omdat iedereen toch op rood ging staan.

Kenzy gaat dan door naar het volgende punt, de boekenkast. Ik zou graag meer willen investeren in management boeken, leer boeken, leesboeken en hersenkrakers. Met hulp van achter heb ik een lijst opgesteld. Kom ik uit op 390 euro, dat zijn 16 boeken en een boekenkast. Die komt dan boven bij het managerskantoor te staan. Volgens Wendy zijn er ook veel kasten over. Kenzy antwoordt dat het ook gevraagd is, het komt dan uit op 330 euro. Eunice denkt dat door het hoekje meer mensen uit elkaar gehaald worden. Kenzy begint daarna over Zalando, de vraag staat nog uit. Wel denk ik dat het verstandig is om het van 150 naar 125 euro terug te trekken per persoon. Dan ben je in plaats van 3450 euro 2875 euro kwijt. Diegene die niet willen mogen misschien bij bol bestellen. Het half jaar feest zou 5000 euro kosten dat is inclusief aankleding, dj booth en zalando / bol bon. Er ontstaat rumoer over het geld. Jeffrey zegt dat het lullen om te lullen is. Er staan nu nog allemaal vragen uit. Kenzy wil haar voorstel alvast delen qua uitgaven. Ik dacht als we investeren in de bioscoopavond, wijnglazen, loungebank, stappenteller, Zalando, half jaar feest, boekenkast en huishoudelijke producten komen we uit op 5500 euro. Dan blijven we rond de 5000 die we er elke maand eruit halen. Jeffrey is er klaar mee, voor da voorstel kun je morgen pitchen. Next. Dit gaat allemaal nergens over, jij hebt een voorstel iedereen heeft een voorstel. Morgen pitchen we alles, we hebben nog geen antwoorden op vragen. Je kan elke combinatie anders doen, dan kom je op 3000 uit. Of een andere dan kom je op 7000 uit. Ik word er een beetje moedeloos van. Kenzy begint daarna over de grote schoonmaak, die is vanmiddag. Dan is het tijd voor de rondvraag.

Isaac zegt dat het 14 februari Valentijnsdag is, aangezien we qua hout niet 100 procent zitten wil ik op die dag de hottub aansteken. Ik ga zorgen dat hij op tijd aanstaat. Wil je er met je geliefde erin zitten kom naar mij dan zorg ik dat deze aanstaat. Misschien kun je kijken wat het in maart kost, misschien is dat minder. Rupert wil met Babette carnaval vieren maar door de dure maand willen we dat in de zomer misschien doen. Marciano wil 7 april een fotoshoot houden. En het zou mooi zijn als we dat met meerdere mensen kunnen doen. Kom er even op terug als je dat wilt kunnen we kijken hoe we dat aan gaan pakken. Kim D zegt dat er morgen weer een sport circuit is. Bern vertelt dat 27 februari er een judo toernooi plaats zal vinden. Erik vertelt daarna dat ze antwoord hebben gekregen over het huren van een groter biljart. Dat was ruim 2200 euro dus we zijn gegaan voor het kleinere biljart. Daarna krijgt Kenzy nog een schilderij met haar foto die ze op het managerskantoor kan hangen. En zit de vergadering erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 2.4]

4 Reacties

Cisca 6 februari 2023 - 11:39

Het word steeds meer een luxe oord. Ze gillen allemaal maar van ik wil dit en ik wil dat. Er is straks geen prijzengeld meer over als dit zo door gaat. Ze willen dingen die ze thuis nooit zouden kunnen betalen. Als mensen dit hadden geweten, dat alles zo luxe zou worden hadden ze veel meer inzendingen gehad !!!!!

Beantwoord
Loen 6 februari 2023 - 12:50

dat biljart wordt niks is een kinderbiljartj kan je niks mee die erik moet altijd zijn zin hebben dat ie zich maar eens goed douched en zn kleren wast als ie zn broek uittrekt blijft ie staan van de vettiheid die man is gewoon viezerik neuspeuteren en opeten oogsoep uithalen en opeten bah bah iedereen blind dat hij er doorheen fiets zo

Beantwoord
Rina 6 februari 2023 - 13:06

Ga.eens.wat.opdrachten.doe.zo.als.in.pakken
Voor.een
Bedryf

Beantwoord
Henny van der Aalst 7 februari 2023 - 09:07

Hahaha,tegen de tijd dat er nog een kandidaat over is, zullen er nog wel enkele euro’s over zijn voor hem/haar….Een jaar van je leven, zal je niet veel geven…😉

Beantwoord

Laat een reactie achter