Home » Gert-Jan denkt dat Esther bewust niet meer eet voor de aandacht

Gert-Jan denkt dat Esther bewust niet meer eet voor de aandacht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers verwachten dat vandaag de zoemer gaat maar het blijft erg stil. De deelnemers doen rustig aan. En er gebeurt niet heel veel. Esther is ziek vandaag en daar praten Zoë en Gert-Jan over.

Zoë vindt het wel hypocriet dat ze nu wel de was van Esther mag doen. Eerst mocht het niet maar ik heb het nu wel gedaan. Het is gewoon de eer aan jezelf houden. Ze is ook heel mager aan het worden. Gert-Jan merkt op dat ze ook niks meer eet. Ik denk dat ze het een beetje bewust doet, aandacht. Een beetje als Madeleine antwoordt Zoë. Die staat er de volgende keer op en dan verliest ze. Gert-Jan denkt niet dat ze zelf naar huis gaat, een beetje dat Madeleine gevoel. Zoë wil daarna beginnen over een eliminatie maar Gert-Jan heeft er niet zo heel veel zin in. Zoë zegt dat ze toch op Esther gaan. Gert-Jan weet dat niet, het kan ook op Martin zijn. Zoë antwoordt dat dat van de baan is. Misschien Jeffrey maar niet die andere twee. Maar je hebt er maar 5 nodig als het een duet is. Gert-Jan denkt dat het geen duel gaat worden en Zoë zegt dat ze ook nog wel twijfelt aan hem (Martin). En benadrukt dat ze zich er niet druk om maakt of ze weg moet of niet. Ik weet ook wat buiten op mij wacht. Je moet je ook geen druk maken en genieten merkt Gert-Jan op. Het kan altijd veranderen zegt Zoë en Gert-Jan zegt moet je haar nu zien zitten.

Verder zijn de deelnemers vrijwel allemaal bezig met het doen van een spelletje of er wordt gekletst. Gaat er vandaag nog iets gebeuren in de loods?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

2 Reacties

D.Pison 9 februari 2023 - 15:16

Hallo mensen! Ik wil toch weer even reageren. Over Esther dit keer! Ik ben het met Gert-jan eens dat het best wel eens zou kunnen dat zij expres niet eet om aandacht te krijgen. Ik hoop dat niemand erop reageert. Helaas zal dat wel niet zo zijn. Maar dat zou echt moeten. Dat vind ik echt. En vooral dat Jan- Willem niet naar haar toegaat! Want dat is wat zij wil! De laatste dagen van de uitzendingen begon ze me echt meer te irriteren dan anders. Ik zie haar alleen maar zitten op die bank. Ze zit dicht in de buurt van Jan -Willem en zou het liefst helemaal tegen hem aankruipen. Toch vind ik de houding van hem niet geheel oké. Heb ik ’t nog niet eens over toen hij half dronken was met die stomme uitlatingen tegen haar….. Maar hij geeft ” nuchter” toch ook voor haar wat signalen af……..Hij vindt ’t ergens wel leuk, hoor! Maar voor haar is dat funest! Ik hoop één ding: Dat ze naar huis gaat!!!! Groetjes

Beantwoord
Karin 9 februari 2023 - 19:50

Dit is 1 vd juiste berichten van GJ

Beantwoord

Laat een reactie achter