Home » Volgens Babette is Esther een mogelijk doelwit bij een eliminatie

Volgens Babette is Esther een mogelijk doelwit bij een eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond is vrij rustig verlopen in een jaar van je leven. Er werd een spelletje gespeeld maar ook gekletst over het spel. Zo hebben Babette, Zoë en Gert-Jan het over een eventuele eliminatie. Een aantal namen worden genoemd.

Ze zit ook echt de hele dag in de bank te niksen zegt Gert-Jan doelend op Esther. Zo gaat het heel de dag antwoordt Babette, ik zat met de jongens en ze zeiden stel dat het gaat komen wat ga je dan doen. Als ie morgen gaat meteen Esther zei ik. Maar hun willen ook Erik voegt ze eraan toe. Ik denk dat heel veel hem er ook wel uit willen hebben antwoordt Gert-Jan. Babette denkt dat Esther en Martin erop komen als het er twee zijn. De jongens willen ook Sasha merkt Zoë op. Ik heb met de jongens gesproken en die willen echt Esther, welke jongens bedoel jij. Zoë kijkt naar Martin die voorbij loopt. Kim D kwam ook naar mij toe en die zei de jongens willen op Sasha. En tegen mij vragen ze wie van de twee, ik zei Esther. Maar er zijn ook mensen die gisteren in de discussie ook niet opvielen Wanda, Jasper, Sasha en Bern. Wanda bepaald alles, die zit op de centen, wil niks uit de prijzenpot en blokkeert alles. Jasper doet gewoon smile en wave, Sasha gaat er dan nog tegen in en Bern niet. Die gaan zo af op een finale, en hun zeiden je moet iemand eruit halen die wat betekent en dat is bijvoorbeeld een Bern. Maar die haalt veel proeven. Er moeten er heel veel uit jongens merkt Gert-Jan op. Zoë denkt dat je toch geen plan kunt maken het gaat heel de tijd de andere kant op. Volgens Babette moet het geen emotioneel plan worden maar een soort van plan. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven, wat gaat deze dag brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.2]

2 Reacties

Karin 9 februari 2023 - 09:45

Ze zijn allemaal zwak

Beantwoord
Karin 9 februari 2023 - 09:46

Er moet nu wel een eliminatie komen

Beantwoord

Laat een reactie achter