Home » De irritaties over Esther nemen toe, volgens Babette is ze gek geworden door verliefdheid

De irritaties over Esther nemen toe, volgens Babette is ze gek geworden door verliefdheid

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Babette, Wendy en Gert-Jan zitten buiten even te kletsen over een eventuele nominatie. Het gaat al snel over Esther. De irritaties over haar nemen toe.

Ik vind haar heel aardig, en een lieve vrouw geeft Babette toe. Ik kan niet geloven dat je dat echt vindt antwoordt Gert-Jan met een zucht. Ze is eigenlijk heel lief maar ze weet niet hoe ze ermee om moet gaan en gaat ze zo akelig doen voegt Wendy eraan toe. Ze heeft een lief karakter, ze is begaan, ze heeft veel meegemaakt gaat Babette verder. Ze heeft echt wel een beetje een moederhart. Wendy vindt haar toch een beetje achterdochtig en Babette denkt dat door het spelelement komt. Dat denk ik niet zegt Wendy, ze heeft thuis niet veel mensen om zich heen. Ik denk dat iedereen buiten heel anders is merkt Babette op. Ik vind dat ze niet lief is zegt Gert-Jan, een beetje godganse dag op de bank zitten. Zielig doen dat je ziek bent of dit of dat. En af en toe Jan-Willem zijn bord voorschotelen en een dropje geven, dat noem ik omkoping. Dat is niet uit liefde dingen doen. Dat is uit verliefdheid denkt Babette. Wendy is van mening dat als iemand beschadigd zou zijn de groep daar niets mee te maken heeft. Ze vindt het uitdagen wat ze doet maar apart. Babette denkt ook dat het beste is dat ze naar huis gaat. De rest sluit zich hierbij aan en Babette voegt eraan toe dat ze zich verloren is in haar verliefdheid. Ze is daar helemaal gek van geworden. Maar ze heeft wel een lieve kant, het is niet alleen maar slecht. Ik vind het alleen maar jammer voor de anderen want de mensen waar ze dicht bij staat gaat ze ook raar tegen doen. Als je echt lief bent dan doe je niet die dingen die zij allemaal doet vindt Gert-Jan op zijn beurt. Ik gun het haar ook dat de beslissing voor haar wordt gemaakt zegt Babette nog.

Verder heeft Jeffrey een podcast opgenomen met Bern en maken de deelnemers zich klaar voor een vrijmibo borrel. Wat gaat de rest van de avond nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.5]

Laat een reactie achter