Home » Kim D ergert zich aan Erik, hij bemoeid zich overal mee

Kim D ergert zich aan Erik, hij bemoeid zich overal mee

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken en die is rustig begonnen. De verzorgingsproducten die van de prijzenpot besteld werden zijn ook grotendeels geleverd. Er staat een flinke stapel wc papier en een paar kratten. Kenzy zet alles midden in de loods en laat weten dat het grootste deel geleverd is. Het is voor ongeveer 635 euro aan spullen.

Later hebben Kim D en Babette een gesprek over Erik. Kim D ergert zich de laatste tijd veel aan hem en bespreekt dat met Babette. Kim D zegt dat hij zwaar langs zijn schoenen loopt. Hij spreekt mensen aan op dingen dat ik denk van nou… Beetje stoer doen. Ik hou veel van die vent maar ik zou het niet erg vinden als hij weg is. Ik denk dat het chiller wordt, hij bemoeid zich overal mee. Ik heb daar totaal geen last van antwoordt Babette. Jullie zeggen dat hij naast zijn schoenen gaat lopen maar wat doet hij dan? Hij zegt gewoon dingen zoals het is dat ik erbij zat gaat Kim D verder. Het is niet dat hij altijd gelijk is. Hij vindt dat zijn manier alleen maar goed is en dat zie ik steeds meer. Babette merkt op dat Martin het niet erg vind om naar huis te gaan, Esther ook niet. Erik wel. Ik gun het hem hier ook wel benadrukt Kim D maar ik weet het niet. Hun hebben het ook allemaal over hem zegt Babette. Sasha hoor ik ook maar dat kan ik niet doen. Ik zie liever Bern gaan als een Sasha. De dames bespreken daarna wie ze in de finale zien. Babette noemt Wanda maar Kim D hoopt dat niet. Ik kan niet verliezen van haar, echt niet. Ik begin Erik gewoon echt irritant te vinden benadrukt ze. En ik wil hier niet in een bejaardencentrum zitten hier. Erik zei ook al tegen mij dat ik op Kim begon te lijken. Hij is meer bezig met het spel dan wij denken. Dat denk ik ook antwoordt Babette. Ook denkt ze dat het beter is als Esther gaat. Dat zou voor haar beter zijn. Dan is het nu even makkelijk.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.4]

2 Reacties

Karin 10 februari 2023 - 16:32

Stomste wat je kunt doen. Erik en Jeanette doen het meeste daar. En ze kunnen het ook gewoon met hun eerlijk bespreken.

Beantwoord
Gerhard Bijlstra 11 februari 2023 - 09:59

Ze moeten die eerste jong En die coach was wegsturen die heeft ook gemeen gedaan met de verkiezing van een nieuwe coach!!! Ik geloof dat hij Jeffry heet.

Beantwoord

Laat een reactie achter