Home » Sasha vindt Martin een f*cking mongool en een show mannetje

Sasha vindt Martin een f*cking mongool en een show mannetje

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De nieuwe dag is rustig van start gegaan in een jaar van je leven. In een slaapkamer werd er wel geklaagd over Martin. De irritaties bij Sasha lopen flink op.

Sasha vindt Martin een constante factor tijdens ruzies en gele kaarten. Hij is gewoon constant aan het zuigen bij mensen. Dat was in het begin al zo merkt Jeffrey op. Sasha wist van het begin al dat het een show mannetje was. Het is gewoon een vreemde gast. Het is gewoon een f*cking mongool. De eerste keer kun je nog zeggen kan gebeuren, maar de derde keer what the f*ck man. Aan de andere kant vind ik het ook heel zielig. Maar dat is vaak wel naar 5 seconden weer over. Gert-Jan vond het wel bijzonder dat hij zei dat hij iets wil doen voor gepeste mensen. Ik wilde op zoveel inhaken op die droompresentatie merkt Sasha op. Het kleinerende gedrag naar Mexx toe, hoe ervaar jij dat? Want pesters hebben dat zelf niet door. En ze snapt niet dat mensen hem nog zo betuttelen.

Wat later gaan de deelnemers judoën onder leiding van Bern. En over Martin gesproken, hij verzwikt zijn enkel. En loopt hinkend door de loods. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.6]

1 Reactie

Cisca 12 februari 2023 - 10:58

Stille Sacha, wat een taal. Gaat ze nu Kim haar rol overnemen met dat gevloek. Het leek zo een stil, lief meisje, saai zelfs. Dit vind ik erg hoe ze vloekt en tiert. Zo komt de ware aard boven.

Beantwoord

Laat een reactie achter