Home » Rupert krijgt een babyshower in een jaar van je leven

Rupert krijgt een babyshower in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was er een babyshower speciaal voor Rupert georganiseerd. En er werd flink uitgepakt, zo stond er een baby bedje en een kinderwagen. Wanda had zich verkleed als baby en er was enige tijd muziek. Rupert werd erbij geroepen en Isaac nam het woord. Bij elke zwangerschap hoort natuurlijk een babyshower. Gezien je volgende week 19 februari uitgerekend bent wilde we jou een baby experience geven. Een kleine babyshower! Je gaat zo meteen de baby uit zijn wieg halen, daarna moet je een rondje lopen met de kinderwagen. Uiteraard moest de baby nog een flesje en een schone luier. Het levert bijzondere beelden op.

Rupert krijgt daarna nog een kaart van de groep, lieve Ruppie wat onwijs spannend. Wordt het een jongen of een meisje. Dankzij jouw zaad loopt er straks een kind rond met hele leuke genen. Ook al moet je nog even wachten op wat het word. Hierbij een leuke babyshower loods variant. Dikke knuffel van ons. Rupert bedankt de groep en Isaac vertelt dat er een gender reveal is. Ook al weten we niet wat het wordt. Een balon wordt kapot geknald en er valt zilvere confetti naar beneden. Rupert bedankt iedereen, het is mooi gedaan. Daarna is het tijd voor beschuit met muisjes en een cakeje.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.6]

3 Reacties

Ikke 12 februari 2023 - 12:03

Laat in godsnaam die zoemer gaan !!!!
Voor een 48 uurse opdracht !!!!

En geen vriendjespolitie wie bij wie zit
Ballen trekken en t hoeft geen groot bedrag te zijn om te verdienen beter 10 opdrachte in plaats van 3 met grote bedragen

Hoedt hun bezig maar ook de kijker

Vastmaken en gooi de haantjes maar bij elkaar kijken wat r gebeurd hoppa hoppa

Beantwoord
Ikke 12 februari 2023 - 12:58

Geef ze aub wat te doen pffffff dat kattengejank wordt je gek van en dan t gemauw met zn rotzeurstem van gertjan er nog bij pffff ze kunnen niet zingen!!!!!!!

Beantwoord
Ikke 12 februari 2023 - 14:18

Groot gelijk eter ze hebben enkel nodig om spullen te lenen en kletsen over je achter je rug.. voet bij stuk houden

Die zelf kapster zijn hadden ook hun eigen schaar mee kunnen nemen en anders uit de huushoudt pot

Beantwoord

Laat een reactie achter