Home » Isaac gaat tekeer tegen Erik over de afwas

Isaac gaat tekeer tegen Erik over de afwas

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen nacht was het een onrustige avond door de komst van Mexx en Kim aan het hek. In de nacht werd er ook nog vuurwerk afgestoken. Babette, Gert-Jan en Erik waren aan het kaarten. Ze hoorde vuurwerk, gingen kijken maar we hebben er verder niets van meegekregen. Volgens Gert-Jan was het best ver weg. De deelnemers zijn deze morgen wat later wakker. En de ochtend begon al goed. Isaac en Erik hadden onenigheid over de afwas. Er stond namelijk flink wat afwas van afgelopen avond en Isaac is niet van plan dit af te wassen.

Blijkbaar heeft Erik een opmerking gemaakt over de afwas buiten het beeld om. En dat viel bij Isaac niet goed. Terwijl Erik aan een stopwatch zit te sleutelen gaat Isaac bij hem staan. Denk je dat dat ding van 4,95 nog gaat werken? Je bent toch wat voor de groep aan het doen? Moet ik hem morgen voor je open trekken? Ga wat doen voor de groep man, afwassen of zo. Als je reactie van mij wilt kun je reactie van mij krijgen hoor. In plaats van dat ding van 4,95 elke dag openmaken, voor wat? Denk je dat het beter gaat werken? Dat je wat kan zeggen dat je iets voor de groep doet of zo? F*ck off man! Erik zegt verder niets en blijft bezig met wat hij aan het doen is. Later als hij met Jan-Willem zit te ontbijten merkt hij op dat Isaac op oorlogspad is. Hij wil de ochtend afwas niet doen. Omdat er te veel over is van gisteravond. Er is zo vaak veel over. Dat klopt antwoordt Jan-Willem. Maar het was wel de afspraak dat diegene het zelf zou doen maar dat gebeurd nooit. De afspraak is dat iedereen na het diner iedereen zelf afwast. Erik is van mening dat dat zou blijven staan tot de volgende dag maar volgens Jan-Willem is dat niet zo. Er staat ook wel erg veel. Erik geeft toe dat van hem er ook wat tussen staat. Maar dat interesseert mij niks. Ik ga niet onder dreiging de afwas van iemand anders lopen te doen, kom nou. Meneer die in de ochtend geen discussie wil. Hij doet het zelf. Ga mij niet de les lopen lezen, kom nou.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.9]

1 Reactie

Martin 13 februari 2023 - 11:21

Goed zo Erik laat meneer Isaac maar in zijn sop gaarkoken (hele nare jongen)

Beantwoord

Laat een reactie achter