Home » Mexx en Kim staan weer aan het hek en willen dat Martin en Marciano naar huis komen

Mexx en Kim staan weer aan het hek en willen dat Martin en Marciano naar huis komen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond is er van alles gebeurt in een jaar van je leven. De deelnemers hebben een kussendans gedaan. En daarna een soort trefbal. Maar niet iedereen doet eraan mee, Jeffrey en Jan-Willem vinden het kinderen. Maar het kamer evenement zoals men het noemt wordt abrupt verstoort. Babette roept dat iemand staat te schreeuwen kom naar huis. Martin komt naar huis. De deelnemers rennen naar buiten waar we nog iemand horen roepen Marciano ik hou van jou. Vervolgens gaat het geluid uit. En blijft ook enige tijd uit. We zien alleen beelden.

Als er uiteindelijk weer geluid is geeft Zoë Martin een knuffel en zegt ze heeft je gehoord. Marciano en Martin lijken in mineur stemming. De twee hebben over wat er nou gezegd zou zijn door Kim en Mexx. Er is iets gezegd over Marciano zijn kinderen dat ze niet blij waren op twitter. Isaac, Martin en Marciano gaan in de badkamer verder praten. Volgens Isaac moet Marciano de informatie die hij nu heeft hem niet doen laten wankelen. Mijn meisje roept Martin kom als je blieft naar huis zegt Martin dan. Je krijgt sh*t over je heen dat wil je niet weten gaat Isaac verder. We zitten hier al bijna 6 maanden opgesloten, je krijgt sh*t over je heen, positief en negatief. Martin weet niet of dat is wat ze bedoelde. Zij zien wat hier al 6 maanden is geweest. Dat over zijn kinderen en ex die wat op internet heeft gegooid is wat zij zeggen. Maar wat is er gezegd. De informatie is half en het is lastig want je krijgt informatie van buiten die je al 6 maanden niet hebt gekregen. Op een verkeerde manier denk ik. Dit hadden die meiden ook anders kunnen doen. En als ik hun stem moet geloven lijkt het alsof ze ook een beetje gedronken hebben. Ja zegt Marciano en Isaac merkt op dat ze vanmiddag langs waren geweest. Ze zijn naar huis gegaan bij Kim. Nu zijn ze weer teruggekomen, waarom hebben ze dat vanmiddag niet gedaan? Waarom die info nu en op deze manier? Dat ze jullie missen is een feit. Dat er een vraagteken is blijft ook een feit. Maar jullie moeten doen met de info wat het beste voor jullie is. Ik denk dat ik morgen die mensen aan zou spreken doelend op de regie. Als mijn vriendin hier stond en dat riep was ik ook naar huis gegaan. Ja antwoordt Martin, snap je het nu? Tuurlijk snap ik hem zegt Isaac. Ik zeg je eerlijk zegt Martin, je weet hoe ik denk.

Later vangen we flarden op wat Kim en Mexx gezegd zouden hebben. Het programma zou een flop zijn. Er wordt veel over gesproken door verschillende deelnemers. Wendy gaat met Martin praten die inmiddels weer buiten is. Wat denk je vraagt ze. K*t zooi? Ja antwoordt Martin en Wendy voegt eraan toe dat het eigenlijk niet handig is. Het is heel onhandig zegt Martin. Maar het zet mij wel aan het denken. Ja is het echt zo vraagt Wendy. Mexx weet hoe belangrijk het is gaat Martin verder. Ze zegt het niet zomaar, dat weet zij ook. Ja antwoordt Wendy maar ze laten het programma niet zo lang duren als het echt niks is. Mh mh zegt Martin. Wat heb je gehoord dan vraagt Wendy en Martin laat weten alles. En dat het echt zwaar is hier buiten. Wendy zegt dat dat altijd is als je ergens aan meedoet. Jeffrey ziet het probleem niet zo, het loopt niet boeien zegt hij tegen Kim D. Ik snap niet waar je je druk om maakt. Je zit hier wel een jaar antwoordt Kim D. Als Mexx komt het is een flop bla bla bla. Ze riep erachteraan dat je er geen carrière aan overhoudt voegt Jeffrey eraan toe. Wat had je dan gedacht? Ik denk dat Martin dat wel dacht zegt Kim D.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

3 Reacties

Cisca 13 februari 2023 - 11:50

Wat zetten die twee meiden zich voor schut. Blij dat die twee er uit zijn, ze deden alles omdat ze hoopte “beroemd ” te worden. Zielig dit hoor. Ze gunnen die twee mannen niet dat hun er nog wel in zitten. En dat noemen ze LIEFDE ??? Ik hoop dat deze twee mannen ook denken van wat moet ik met dat soort vrouw (en).

Beantwoord
Sunrise 13 februari 2023 - 17:43

Hun geven niks om Kim en Mexx hahaha. Marciano en Martin zijn er alleen puur voor het spel. Héél erg wanhopig op deze manier om liefde te smeken die er nooit is (geweest).

Beantwoord
Anne 14 februari 2023 - 10:01

Kan de programmaleiding deze dames niet verbieden om contact te zoeken. Wat een misselijke actie.

Beantwoord

Laat een reactie achter