Home » Jeffrey is de cultuur zat, het is een k*t maand en de bewoners doen een evenement voor Valentijnsdag

Jeffrey is de cultuur zat, het is een k*t maand en de bewoners doen een evenement voor Valentijnsdag

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de weekvergadering van vandaag loopt Jeffrey geïrriteerd rond. Het duurde volgens hem veel te lang, zo’n twee uur. Eunice verbeterd hem, één uur. Het is gewoon een k*t maand gaat Jeffrey verder. Ook die evenementen, 16.5 evenementen. Doe gewoon twee goede, daar kun je dan naar toe leven. Elke dag die onzin dingetjes dat half bakke gedoe. Een slappe hap allemaal hier. Ook die stellingen half werk allemaal. Eunice lacht niet iedereen snapt het. Hoe lang ben je nou al hier? Te lang antwoordt Jeffrey. Deze cultuur hier is niet te veranderen. Te bang om een risico te nemen, je kunt er nooit failliet om gaan. Volgens Eunice zijn het gewoon mensen die niet bij hem passen, daarom is er weerstand. Ik kan er wel mee omgaan maar de rest moet met mij leren omgaan. Ik denk dat iedereen daar wel zijn best voor gedaan heeft antwoordt Eunice. Ik accepteer je hoe je bent. In de buitenwereld zou dat niet zijn. Ik wordt er doodziek van antwoordt Jeffrey.

Later hebben de middag een evenement, deze is georganiseerd door Gert-Jan, Wanda en een beetje door Rupert. Het is eigenlijk een evenement voor Valentijnsdag maar dat moest verplaatst worden door de 24 uur verdienopdracht. Gert-Jan legt uit wat de bedoeling is. We hebben een specialist ingehuurd, Ruppie mystique. Er komt dadelijk een kandidaat op de stoel zitten en daarvoor zijn drie dates uitgezocht. Je gaat door gesloten vragen informatie inwinnen over de dates die achter het scherm staan. En uiteindelijk kies je jouw date. Die kunnen daarna 3 minuten met elkaar kletsen en beter leren kennen op verschillende plaatsen. En daarna kan je kiezen hoe verder te gaan. Gewoon als vrienden, geen match of wel een match. Zo krijgen Isaac en Moraima een date, Wendy met Martin en Erik met Janet. En daarna zit het Valentijnsevenement erop! Het was een gezellige middag, wat gaat de rest van de dag brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.3]

3 Reacties

Karin 15 februari 2023 - 16:34

Jeffrey heeft gelijk het is een saaie bedoeling
Kom eens met wat verrassends
Er zit weinig spannends in de dag

Beantwoord
Lizbeth 15 februari 2023 - 17:07

Het gevloek en getier van Wanda moet een gele kaart opkomen. Telkens met een verstandelijke beperking erbij betrekken. een gele kaart voor elk scheldwoord wat zij gebruikt zij en jeffrey.

Beantwoord
Ada 16 februari 2023 - 07:06

Ik ben helemaal met lizbeth eens, zoveel kwetsende woorden komen uit de monden.
Dat kan gewoon niet. Ik heb een zoon met een beperking en ik vind dat zeer aanstotend om dit te moeten horen, elke keer weer!

Beantwoord

Laat een reactie achter