Home » Wanda bespreekt met Jasper een tactisch plan, iedereen wil Jeffrey weg hebben

Wanda bespreekt met Jasper een tactisch plan, iedereen wil Jeffrey weg hebben

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is weer aangebroken. Vandaag wordt er ook veel over het spel gesproken. Waaronder Wanda en Jasper. De twee trekken zich terug in de kas om er even over te praten.

Het verhaal is als volgt zegt Wanda, iedereen wil Jeffrey weg hebben. Dus dat is top. Iedereen zit dus op één lijn merkt Jasper op. Redelijk antwoordt Wanda maar Marciano is wel wat sceptischer dan ons. Hij zei je kunt Jeffrey niet op de stip zetten want als hij het wint heb je geen flauw idee wie hij naar huis stuurt. We hebben bedacht dat we vier scenario’s moeten hebben. Dan is scenario 1 fysiek, scenario 2 mentaal, scenario 3 voor 2 mensen, en eventueel nog scenario 4 als er bij wijze van spreken 3 mensen op moeten. Hij is ervan overtuigd dat de groep die 5 stemmen heeft, dus Janet, Jan-Willem, Esther, Erik en nog eentje. Dat die altijd 5 stemmen hebben. Dus als je met de hele groep gaat hebben zij altijd nog voldoende om nog iemand op het bord te krijgen. Marciano is ervan overtuigd dat Martin erop komt, als je er 2 aan moet wijzen kunnen wij in principe of Jeffrey. Dan gaat één van de twee naar huis toe. Dan heb je het fysieke scenario, we denken dan aan Eunice zodat ze Jeffrey naar huis stuurt. En mentaal Kim D. Gert-Jan denkt dat fysiek voor Kim D ook wel moeilijk wordt. Jasper denkt dat ook, ze schiet wel in paniek. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je het haalt antwoordt Wanda. Daarna praat ze nog enige tijd verder over Jeffrey en bespreekt wat ze van hem vindt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.2]

3 Reacties

Dutchyxgx 16 februari 2023 - 12:25

dan zal het ook een heel andere loods worden met ja knikkers en saaie mensen, fun is gone when he leaves, wie gaat er dan grapjes maken, gert jan met “zijn geweldige” 80’s moppen, die zijn nogal verjaard en absoluut niet geschikt voor deze tijd. net als zijn “show” van gister, weer verschrikkelijk om naar te kijken, hopelijk krijgen ze een echte opdracht nu, met fysieke kracht, dan kunnen de echte spelers opstaan.

Beantwoord
Gj 19 februari 2023 - 20:57

Wanda mag ook verdwijnen

Beantwoord
Diane vd Mortel 20 februari 2023 - 14:55

Liever dat dan de tiktokgeneratie. Alles draait om uiterlijk en drank en roken. Constant klagen…alles voor clout.

Beantwoord

Laat een reactie achter