Home » Gert-Jan is kwaad omdat er tijdens roken toch gesproken werd

Gert-Jan is kwaad omdat er tijdens roken toch gesproken werd

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was de vrijmibo in een jaar van een leven. Dit keer met als thema carnaval. Er werd dan ook carnaval muziek en feestmuziek gedraaid. Voornamelijk Babette ging los maar al snel volgen er een paar meerdere deelnemers. Na een paar uur zit de muziek tijd erop. De deelnemers genieten nog van een drankje en kletsen wat.

Maar de eerste ruzietje ontstaat al snel. Dit keer tussen Zoë en Gert-Jan. Gert-Jan vindt dat telkens de regel niet praten tijdens roken wordt overtreden en is daar boos over. Zoë probeert het gesprek met hem aan te gaan. Jullie hebben schijt aan die regel dus ga nou niet bij mij komen want dan ga je me boos maken. Heeft nu geen zin. Ik wil er niet over praten, het is klaar. Zoë wil toch wat zeggen maar volgens Gert-Jan hoeft dat niet. Je weet de regel niet praten daar en er wordt gewoon gepraat. Iedereen heeft schijt aan de regels. Ik rook niet eens zegt Zoë, ik sta daar alleen. Ik word omgeroepen omdat mijn zender het niet doet. Ik lag hier ook op bed toen werd ik ook twee keer omgeroepen. Ik praat niet eens. Wendy komt er ook bij en Gert-Jan zegt dat ze niet zo moet doen, ik weet dat er gepraat werd. Er werd niet gepraat zegt Wendy, ze zat met de camera te flirten. Gert-Jan loopt even weg en zegt in zichzelf waardeloos.

Babette gaat uiteindelijk naar Gert-Jan. Ze vraagt wat er is. Gert-Jan antwoordt dat er niks is. Maar dat er nog altijd gesproken wordt. Ik weet dat er met “achter” (regie) besproken is dat er niet praten tijdens het roken niet meer zou worden omgeroepen maar de namen af en toe worden opgeroepen. Volgens Babette is dat nooit gezegd. We hebben een laatste waarschuwing gehad. De eerst volgende keer is het gewoon pech, het is nooit gezegd. Daarna zien we Gert-Jan niet meer in beeld. Hij is gaan slapen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

2 Reacties

Karin 18 februari 2023 - 10:18

Dit zal dan wel de 6e reactie van haar worden dat ze niet meer gaat drinken 😄

Beantwoord
Cisca 18 februari 2023 - 11:29

Waarom mogen ze niet praten tijdens het roken ?

En Karin over wie heb je het ?????

Beantwoord

Laat een reactie achter