Home » Jeffrey laat zich niet tegenhouden en pakt hout wanneer hij dat wil

Jeffrey laat zich niet tegenhouden en pakt hout wanneer hij dat wil

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de nachtelijke ruzie van Jasper en Wanda over de wasmachine hebben Jeffrey, Kim D en Wendy nog een gesprek over het hout wat besteld en inmiddels geleverd is. Jeffrey heeft daar een duidelijke mening over.

Ik pak morgen die plank, ik ga de barkrukken maken, het is van iedereen begint Jeffrey. Het is niet voor de kas. Het is gekocht onder het kopje bar. Ik ga mijn eigen f*cking ding doen zoals ik al weken roep. Ik doe niet meer mee met die k*t activiteiten. Het slaat f*cking nergens op hier. Er is niet gezegd deze plaat is daarvoor bedoeld. De bar was exclusief merkt Kim D op. Dat het verkeerd wordt besteed zou mij een k*t zorg zijn gaat Jeffrey geïrriteerd verder. Ik heb altijd gelijk, limonade mayonaise, ik heb altijd gelijk. Ik kan wel 1000 voorbeelden aanhalen. En hier ben je afhankelijk van een k*t stemming? Ik pak die f*cking plank morgen als ik zin heb om een barkruk te bouwen. Ik heb er schijt aan. Ik ben voor niemand bang. Ik win alles. Wendy die dan de wc uit komt merkt op dat het ook een pact kan zijn met hem (Isaac). Jeffrey zegt dat dat nooit gezegd is en Kim D voegt eraan toe dat hij dat gezegd heeft maar niet meer waar is. Ik lach toch met iedereen gaat Jeffrey verder. Ik doe waar ik zelf zin in hebt. Kim D is van mening dat Jeffrey een punt voorbij gaat. Hij (Isaac) zit hier de boel op te stoken. Dan denk ik hou je f*cking bek dicht dan. Ik ben met niemand benadrukt Jeffrey en Wendy zegt dat ze elkaar wel nodig hebben. Iedereen weet het zegt Kim D maar het is jou f*cking kop die de hele tijd gaat. Gooi mij kop er maar op zegt Jeffrey, ik win toch alles.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.3]

4 Reacties

OhHallo 18 februari 2023 - 12:24

Ik zag Jeffrey het uiterlijk van iemand veroordelen. Hij verkeert in de veronderstelling dat alles geoorloofd is. Heel treurig.

Beantwoord
G. Bijlstra 18 februari 2023 - 17:26

Jullie moeten Jeffry naar huis sturen, hij meent dat hij alles weet!! Het is een misselijke vent. Weg er mee!!!

Beantwoord
W.van Batenburg 19 februari 2023 - 00:03

Kom op Jeffrey, pak wat je pakken kan!!!

Beantwoord
annie 20 februari 2023 - 11:36

Zet hem op Jeffrey en laat die huigenlaars maar mooi verrekken .

Beantwoord

Laat een reactie achter