Home » Wanda en Jasper hebben een nachtelijke ruzie over een wasmachine

Wanda en Jasper hebben een nachtelijke ruzie over een wasmachine

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was Gert-Jan boos omdat de regel niet praten tijdens roken in zijn ogen werd overtreden. Maar vannacht was er nog iemand boos, Wanda op Jasper. De twee gingen laat het gesprek erover aan.

Ergens voelt het alsof ik sorry wil zeggen maar ik weet niet waarom ik sorry moet zeggen begint Jasper. Nou omdat je een asshole was samen met Jan-Willem antwoordt Wanda. Ik ben ook pissig om Marciano en op Jan-Willem. Dat heb ik Jan-Willem ook verteld. Jan-Willem kwam naar mijn kamer toe om te vertellen dat de wasmachine het nog steeds niet doet en dat het een storing was. Waarop ik zei dat interesseert me geen f*cking reet. Ik weet niet waarom hij naar mijn kamer komt om te vertellen wat er fout is. Hij dacht dat ik dat wilde weten omdat ik met de wasmachine bezig was. Ik zei nee ik was ermee bezig maar jullie wisten het beter dus dan ga je hem fiksen ook. Maar dan hoef je niet meer naar mij toe te komen. Wat is dat met mannen? Je kan me niet pissiger krijgen voegt ze eraan toe. Wendy en ik hadden besloten om die wasmachine te fiksen. Wij hadden niks te doen en wij doen de was continu. En dat stukje was niet duidelijk antwoordt Jasper. Het is  gewoon f*cking irritant dat wij als vrouwen niet de wasmachine uit elkaar kunnen halen en er binnen 5 f*cking seconden 4 mannen zich ermee moeten bemoeien. Binnen no time stonden Wendy en ik aan de zijlijn te kijken. Volgens Jasper is dat niet waar maar daar denkt Wanda anders over. Ik zie toch wat er gebeurd voegt ze eraan toe. Je kunt ook een keer denken ik bemoei me er niet mee Wendy en Wanda zijn ermee bezig. Jij was aan de voorkant bezig gaat Jasper verder en ik ging aan de achterkant. Het je er wel eens over nagedacht ik kan me er niet mee bemoeien raast Wanda verder. Dat ga ik zeker de volgende keer doen antwoordt Wanda. Jij, Marciano, Erik en Jan-Willem gingen het even fiksen. Ik heb daar geen zin in dus dan loop ik weg. Ben dan ook duidelijk antwoordt Jasper. Of je kan denken laat ze even zegt Wanda. Je hoeft niet overal meteen je f*cking hoofd in te steken omdat het om techniek gaat. Is goed antwoordt Jasper, doe ik de volgende keer. Ik heb je gehoord. Wanda raast nog lang door en merkt daarna op dat ze het goed opgelost hebben. Hij doet het nog steeds niet. Dan gooi je dat ding toch weg zegt Jasper, koop je een nieuwe. Ja dat is ook de planning antwoordt Wanda pissig. Daarna loopt ze boos weg. Jasper duikt uiteindelijk bij Wendy in bed. Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

3 Reacties

Lizbeth 18 februari 2023 - 11:07

Wanneer gaat de regie Wanda aanspreken over ongewenst gedrag Taal gebruik Mensen met verstandelijke beperking benoemen? ze moet eruit of een gele kaart.

Beantwoord
Jan 18 februari 2023 - 23:06

Ik weet een nieuw spel. Elke keer als Wanda pissig is neem je een shotje. En als ze zegt “je kan me niet pissiger krijgen” dubbele shot! Waarschuwing: je bent binnen 5 minuten dronken.

Beantwoord
Tin 20 februari 2023 - 19:02

Vind dat er veel te veel gevloekt wordt grof taal gebruik en veel te weinig aan gedaan wordt

Beantwoord

Laat een reactie achter