Home » De deelnemers doen een feestelijke loods loop in een jaar van je leven

De deelnemers doen een feestelijke loods loop in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Deze nieuwe dag in een jaar van je leven is rustig begonnen. De deelnemers moesten twee keer de polonaise doen voor de verdienopdracht.Ze moesten de polonaise in slaapkamer 3 en de badkamer doen. Dit hebben ze goed gedaan en dus  in totaal 50 euro verdiend. Verder maken de deelnemers zich klaar voor de loods loop georganiseerd door Isaac. Omdat het carnaval is verkleden de deelnemers zich voor deze loop.

Als iedereen klaar is vertelt Isaac dat de tweede editie van de loods loop op het programma staat. Je hebt allemaal een super gave, supersonische horloge om. Hij is hier en daar niet helemaal nauwkeurig. Maar ik heb zelf van de week 12.000 stappen gelopen dus ik weet ongeveer hoe lang je erover gaat doen. Het gaat 1 a 1.5 uur duren. We gaan 10.000 stappen lopen. Je kan kijken hoeveel stappen je loopt maar hou er rekening mee dat het niet nauwkeurig is. Let op de hardlopers, ze hebben ten alle tijden voorrang. Lopers houden rechts aan en hardlopers gaan links voorbij. Martin gaat op de sport fiets tot de eerste stopt. Daarna is het tijd voor een warming up en kan de loop beginnen. De muziek gaat aan en de deelnemers gaan ervoor om allemaal 10.000 stappen te halen. Als de loop erop zit stelt Isaac voor om nog één rondje te doen als afsluiter en daarna zit de tweede editie van de loods loop erop. Daarna gaan de deelnemers zich omkleden en niet veel later is het tijd voor een polonaise in de keuken. Die ze succesvol doen, er is weer 25 euro voor de huishoudpot verdient.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4]

Laat een reactie achter