Home » De polonaise verdienopdracht zit erop, de deelnemers verdienen een mooi bedrag

De polonaise verdienopdracht zit erop, de deelnemers verdienen een mooi bedrag

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben een verdienopdracht gehad, een polonaise doen elke keer als er een toeter afgaat in de loods. Elke keer als de toeter afgaat krijgen de deelnemers een locatie te zien op het spel scherm waar de polonaise moet worden ingezet. Als iedereen binnen 15 seconden op de locatie is verdienen ze hiermee 25 euro voor de huishoudpot.

Afgelopen avond moesten de deelnemers verschillende keren een polonaise doen. Maar aan de opdracht is nu een einde gekomen. De toeter gaat en iedereen rent naar het scherm om te kijken waar ze moeten zijn. Er volgt geen locatie maar er wordt wel muziek gestart. De deelnemers weten genoeg en starten enthousiast de polonaise. Als het feestnummer afgelopen is laat de stem weten dat het feest er weer op zit en laat op het scherm (buiten beeld) zien hoeveel geld ze hebben verdiend. Uit gesprekken horen we dat het om 400 euro gaat. De meeste deelnemers zijn blij dat de opdracht erop zit. Carnaval is toch tot dinsdag zegt Kim D ietwat teleurgesteld. De meeste zijn wel blij dat ze nu lekker kunnen slapen. Kenzy is blij met het resultaat, ze hebben nu volgens haar tot zaterdag eten.

Verder verloopt de avond vrij rustig. Er wordt gekletst en een spelletje gespeeld. Ook wordt er veel gekletst over de komst van een eventuele eliminatie. Daar komen we zo in een nieuw bericht nog uitgebreid op terug. Hou deze site dus in de gaten!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 3.8]

Laat een reactie achter