Home » Jeffrey denkt dat hij een doelwit wordt tijdens een eliminatie

Jeffrey denkt dat hij een doelwit wordt tijdens een eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond heeft Jeffrey gehoord dat er op hem gestemd zou worden als er een eliminatie komt. Hij bespreekt dit onder andere met Marciano, Isaac, Kim D en Martin. Kim D kan het niet geloven maar Jeffrey laat weten dat hij er klaar voor is. Jeffrey heeft het via Rupert gehoord en Marciano denkt dat hij er niet op in moet gaan. Het is een aanname, laat het in het midden. Ik laat het ook in het midden antwoordt Jeffrey. Feit is dat ze bezig zijn met iets merkt Isaac op, we staan met 2-0 achter. We moeten nu schakelen. Marciano denkt dat het geen battle gaat worden. En gaat nog met Rupert praten. Daar komt hij erachter dat het om oud nieuws gaat.

Marciano gaat naar Jeffrey en Isaac en zegt hem dat het oud nieuws is over Jeffrey. Het is een vermoeden van Immi, vandaag is er volgens hem niets gezegd. Het is dus nog steeds een aanname. Isaac herhaald dat ze moeten schakelen en Jeffrey zegt dat het hem alsnog niet gaat verbazen als hij het wel wordt. Wie gaat het dan worden vraagt Marciano. Isaac zegt 1 van de fantastic four. Als we zien dat het bijna niet te doen is dan is het de stier bij de hoorns pakken. Dus als het een one man show is zet je een grote merkt Marciano op en als het een battle is dan zet je een zwakke. Isaac bevestigd dit. Als ie morgen niet gaat hebben we weer een week zegt Marciano. Daarom is het volgens Isaac van belang dat er een plan komt. We moeten dit gewoon voor zijn. Marciano zegt dat ze vannacht moeten nadenken en dan met een plan moeten komen. Als de zoemer komt dan is het toch vroeg. Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4]

Laat een reactie achter