Home » Jeffrey en Isaac bespreken het spel, Gert-Jan bepaald alles

Jeffrey en Isaac bespreken het spel, Gert-Jan bepaald alles

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag in een jaar van je leven gaat rustig voorbij. De zoemer is niet meer gegaan op de aankondiging van de nieuwe managersverkiezing na. De deelnemers doen een ping pong toernooi. Anderen zijn aan het knutselen, haren worden geknipt en er wordt gekletst. Waar ook weer over gekletst wordt is de komst van een eliminatie. Jeffrey en Isaac hebben er buiten een gesprek over.

Jeffrey merkt op dat Gert-Jan in zijn nopjes is. Ik merk het aan alles. Zie je het reageert Isaac, ik merk het al dagen. Hij slaapt zelfs met een glimlach voegt Jeffrey eraan toe. Er moet gewoon iets gebeuren benadrukt Isaac. Wendy wordt gewoon meegezogen. Er zijn twee kapiteintjes daar. Dat wordt met het uur duidelijker antwoordt Jeffrey. Maar ik word er ook een beetje doodziek van. Ik heb al tegen Kim gezegd gewoon je mond houden en niks doen. Ze zondert zich ook meer af. Jij kan er nog een showtje van maken. Tuurlijk antwoordt Isaac met een lach. Als ik de kans krijg om die man eruit te krijgen. Ze doen het ook sneaky. Volgens Jeffrey heeft hij het gevoel dat hij alles bepaald. Dat zie je ook merkt Isaac op. Hij vraagt zich af wie hem steeds twee stemmen geeft. Volgens Isaac is het van Eunice en Esther. We zijn in minderheid. Volgens Jeffrey komt het door de “postduif”. Die loopt te kl*ten. Ik denk dat ze gewoon bang zijn gaat Isaac verder, want we zijn aanwezig. Jeffrey denkt dat de eliminatie misschien wel 2 of 3 gaat zijn. Isaac antwoordt dat het best zou kunnen. Maar dan doen ze het volgende week. Dit gek*t komt van kamer 2 merkt Jeffrey op. Isaac denkt dat als de kamers opnieuw ingedeeld worden het beter voor hun is, zeker als ze zich gaan verspreiden.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

4 Reacties

DUTCHYxgx 20 februari 2023 - 20:11

waarom zitten er geen schotjes bij dat paneel/tablet waar ze moeten elimineren, ze zeggen zelf ook steeds dat ze meekijken wat een ander indrukt. hierdoor wordt het een stuk minder spannend en misschien is het zelfs wel intimiderend voor sommigen als ze weten dat iemand anders mee kan kijken, het zou veel leuker zijn als ze niet kunnen zien wat er ingedrukt wordt. dus er zouden schotjes aan de zijkanten moeten komen of ze zouden anders moeten staan met zijn allen, dat ze niet in een halve ronde staan, maar dat ze in rijtjes tegenover het scherm moeten staan en dus niet meer kunnen meekijken, hopelijk doet de regie hier iets mee, schotjes zijn niet zo duur, en die stippen op andere plekken leggen dat kost helemaal niets, simpele verandering, meer spanning…..

Beantwoord
Ikke 21 februari 2023 - 09:13

En terecht willem dat je er eindelijk iets van zegt

Btw kamer 5 moet regelen voor 9.30 ontbijt kamers op slot en pas na 22.00 uur naar bed

Opgelost met dat bedliggerij gedoe en herrie op de kamers wil je lullen doe maar in de kamer en niet op de slaapkamers

Beantwoord
Ikke 21 februari 2023 - 09:36

Met de nominatie voor t nomineren t spel niet laten zien of vrij geven

Hussel de foto’s telkens of laat de deelnemers ditect een blinddoek en hoofdtelefoon met harde muziek dragen en dan ee n voor één nstemmen en laat ze r maar 4 op zetten zie dan de uitkomst

Beantwoord
Ikke 21 februari 2023 - 12:03

Izaaaaak martin microfoon omhoog

Beantwoord

Laat een reactie achter