Home » Rupert geeft een droompresentatie aan de groep

Rupert geeft een droompresentatie aan de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Omdat de deelnemers vanavond een bioscoopavond hebben wordt de droompresentatie van Rupert vervroegd. Rupert vertelt over zijn doelen tijdens een jaar van je leven maar ook over zijn toekomstplannen.

De droompresentatie van Rupert start iets anders dan dat we gewend zijn. Jeffrey en Mirthe zorgen voor een muzikaal intro. Mirthe zingt wat en Jeffrey speelt op zijn gitaar. Daarna neemt Rupert het woord, ik kom uit een gezin van 3 jongens. Ik ben de middelste. Ik was verveeld, het was weer een woensdagavond, iedereen sliep om mij heen. Ik dacht dit is het niet, ik dacht of ik ga terug naar Londen of een tijdje Curaçao. En toen kwam er ineens een email binnen. Ik had het globaal gelezen en ik dacht oh leuk, dit gaan we doen. Aangemeld, ik was het alweer vergeten maar uiteindelijk bij de casting beland. Ik had al wat dingen wat ik voor mijn veertigste wilde doen. Daarvoor heb ik gewerkt als steward en daarna als business developer. Mijn doelstellingen hier, ik heb een spirituele kant. Daar wilde ik altijd graag mee bezig zijn. Dat wil ik verder ontwikkelen. Ik wil bezig zijn met beauty, gezondheid dingetjes. Ook wil ik een parfum ontwikkelen. Dat is best wel een dure grap en ik ben er al wel even mee bezig. Ook zou ik een wellness op willen zetten in Madeira . Daarna laat hij een knutselwerk zien van hoe het resort eruit zou moet zien. Ik zag dit ook als kans om rust te komen. Je hebt hier tijd om tot jezelf te komen. Ik wil geld investeren in mijn parfum, sieradenlijn en de wellness. Maar ook ben ik ambassadeur van een weeshuis. Ik zou zelf een weeshuis willen maar anders daar geld in doneren. Dat was het. De groep klapt en de droompresentatie van Rupert zit erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter