Home » De deelnemers verbreken het record hamburgers maken

De deelnemers verbreken het record hamburgers maken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het is tijd voor het verbreken van een wereldrecord. Dit keer het record om zoveel mogelijk hamburgers te maken in 1 minuut. De deelnemers verzamelen zich in de loods, de scheidsrechter staat klaar en Kenzy krijgt een brief die ze voorleest.

Beste deelnemers begint Kenzy, jullie gaan vandaag weer proberen om een wereldrecord te verbreken. Jullie hebben gekozen om zoveel mogelijk broodjes hamburger te maken in 1 minuut. Op dit moment staat het record op 8, dus jullie moeten minimaal 9 maken. Maar jullie gaan door tot de minuut voorbij is. Jullie mogen het mes pas in handen nemen als de tijd is ingegaan. De broodjes moeten helemaal doorgesneden worden. De sla, tomaat en hamburgers mogen op aparte borden klaarliggen. Jullie leggen op het broodje eerst de sla dan de tomaat en dan de hamburger. De samengestelde hamburger leg je elk op een apart bord en moet er goed toonbaar uitzien, alsof je hem aan een klant zou serveren. Maak de envelop maar open om te kijken wat jullie winnen. Kenzy maakt daarna de envelop open en daarin zit een waardebon van 500 euro van de Etos.

Daarna krijgen de kandidaten die mee doen aan de recordpoging allemaal een kans om het record te verbreken. Jeffrey mag als eerst. Hij weet 9 broodjes te beleggen maar snijdt wel in zijn vinger. De scheidsrechter keurt de hamburgers goed wat betekent dat de recordpoging al behaald is. Daarna volgt Isaac, hij heeft enkele broodjes verkeerd belegd en er worden 7 hamburgers goedgekeurd. Martin weet 9 van de 10 broodjes goed ge maken. Babette weet 10 broodjes goed te maken, Janet maakt 3 broodjes die goed worden gekeurd. Kenzy bedankt iedereen, we hebben 500 euro etos.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.4]

Laat een reactie achter