Home » Een fan komt langs bij een jaar van je leven en roept dingen over Esther en Isaac

Een fan komt langs bij een jaar van je leven en roept dingen over Esther en Isaac

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na het gesprek tussen Esther en Marciano is er blijkbaar nog iets buiten beeld gebeurd, er waren sirenes te horen en schijnbaar zou er een fan dichtbij het terrein van een jaar van je leven zijn geweest die wat over Esther en Isaac zou hebben geroepen, wat er precies geroepen is is onduidelijk.

Esther en Isaac zitten op de bank te kletsen, het geluid wordt regelmatig uitgezet als er over deze actie gesproken wordt. Esther zegt dat er iemand van buitenaf kwam waar ze niets vanaf weet. Ik denk omdat dat komt omdat we er al 2 dagen over aan het praten zijn antwoordt Isaac. Gisteren hebben we erover gesproken en eergisteren heb ik het gegeven merkt Esther op. Ja zegt Isaac, mensen hebben gekeken en die zijn ons hier komen attenderen. De waarheid zit in het midden voegt Esther eraan toe. Ja antwoordt Isaac, maar als je hier dan helemaal naar toe komt… (het geluid gaat uit). Wat die man of vrouw gezegd heeft kan me niet zoveel schelen zegt Esther. Mij ook niet zegt Isaac maar wel dat ik er wat mee moet doen. Esther zegt dat ze wel weet wat ze gedaan heeft. Het was testen en van de andere kant was het ook de moedergevoelens die ik voor jou had. Ik wilde je beschermen en voorsprong geven. Isaac zou persoonlijk op een andere manier testen. Ik voelde me in de zeik genomen. Het was een enorme flater wat ik heb genomen geeft Esther toe. De twee geven elkaar de hand en gaan weer ieder hun eigen weg…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.1]

3 Reacties

Lizbeth 25 februari 2023 - 17:30

Wat een leugenaschtige zweer, wraak op Gert Jan en Wraak op Jan Willem voor handje wrijven met Eunice, hou toch op. De vrouw moet naar huis voor haar eigen veiligheid en die van de andere bewoners\

Beantwoord
Willeke 28 februari 2023 - 12:57

Esther begint irritant te worden. Plak aan de kont bij Willem, snapt ze nou nog niet dat die beste man niks met haar wil. En nu ook nog vals en achterbaks doen…..hoop dat ze snel naar huis gaat.

Beantwoord
Corry 1 maart 2023 - 10:42

Esther wil bij iedereen een wit voetje halen..en zal daar alles aan doen dit te behalen..alleen zelf niet inzien..dat ze aan het korte eind trekt..en zich zelf hier door heel zwak zich zelf neer zet…of ze moet ballen krijgen of anders voor haar eigen best wil vertrekken.

Beantwoord

Laat een reactie achter