Home » De deelnemers doen een feestelijke opdracht en verdienen veel geld!

De deelnemers doen een feestelijke opdracht en verdienen veel geld!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm gaat af in een jaar van je leven, de deelnemers moeten naar de slaapkamers en wachten op wat komen gaat. Het wachten duurt lang en na meer dan 45 minuten mogen ze de loods weer in. De loods ligt vol met ballonnen en aan het plafond hangen ook veel ballonnen.

De stem neemt vervolgens het woord. Beste deelnemers, gefeliciteerd. Jullie zijn vandaag halverwege een jaar van je leven! Daarna start de muziek tune die tijdens de aanvang van de tv uitzending begint. En diegene gaat vandaag, over 6 maanden naar huis met een prijzenpot waar op dit moment nog ruim 900.000 euro in zit. Maar jullie gaan eerst een verdienopdracht spelen. Boven jullie hangen 1000 ballonnen die straks naar beneden komen. Hierin zitten namen van bekende personen of personages. En daarmee moeten jullie zoveel mogelijk bekende duo’s vormen. Maar let op, want er zitten ook extra namen in. Hiervoor krijgen jullie 45 minuten de tijd. De duo’s moeten jullie op het bord hangen. Per goed duo verdienen jullie 100 euro voor de huishoudpot. Zodra de zoemer gaat komen de ballonnen naar beneden en start de opdracht. Jullie mogen geen hulpmiddelen gebruiken om de ballonnen kapot te maken. Heel veel succes.

Kenzy stelt voor dat een deel van de groep ballonnen kapot gaat maken en een deel gaat sorteren. De mensen die goed zijn met duo’s moeten bij het bord gaan staan. Isaac benadrukt dat rust ook belangrijk. De mensen die goed zijn in duo’s gaan de briefjes sorteren aan tafel. De ballonnen komen daarna naar beneden en er is een hoop geknal te horen in de loods. De briefjes worden gesorteerd en de duo’s worden op het bord geplakt. Ruim binnen de tijd zijn de deelnemers klaar. Kenzy moet de duo’s één voor één opnoemen. Ze krijgen te horen welke goed zijn en welke niet. Uiteindelijk hebben de deelnemers 10 duo’s goed bij elkaar gevonden. Dat betekent dat ze 1000 euro hebben verdiend. De deelnemers zijn erg blij met het behaalde resultaat. Binnenkort kan er echt een halfjaar feest gevierd worden.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 2.6]

Laat een reactie achter