Home » Wanda wil Kim D het liefst killen en haar puisten door haar strot duwen

Wanda wil Kim D het liefst killen en haar puisten door haar strot duwen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was Kim D geïrriteerd Wanda zou haar corvee taken niet doen en Kim D neemt deze over. Kim D gaat daarop naar Kenzy. Ik heb een paar keer gevraagd of iemand van je kamer kan helpen maar dat duurt allemaal even. Wanda schuift het vooral graag af naar anderen. En de anderen zijn te druk met spelletjes doen. Maakt niet uit antwoordt Kenzy, ik doe het wel alleen. Kim helpt daarna Kenzy met de afwas. Wat volgens Kenzy niet hoeft. Ik heb toch niks te doen laat Kim D weten. Bern komt uiteindelijk de keuken in en Kim D snapt niet wat de moeite is om even je tengels uit te steken. Bern zucht, het is oke. Doe het gewoon f*cking zelf man gaat Kim D geïrriteerd verder.

Sasha en Bern praten boven over de situatie. Sasha vertelt dat Wanda op het punt staat om Kim D volledig op haar muil te meppen. En ik snap haar volledig door wat ze allemaal zeg. Dat wijf probeert dit te triggeren. Ze heeft net drie keer met kanker gescholden terwijl ze dat het afgelopen half jaar niet heeft gedaan. En ik wil niet dat zij in problemen komt. Ik kan dat niet hebben. Het irriteert Wanda ook dat Jasper gezellig doet met Kim D. Hij snapt niet dat Kim D een of ander gestoord wijf is, dat gaat op een of andere manier over je heen. We moeten haar beschermen omdat ik niet wil dat ze weg gaat. En dat ze hem flipt. Wanda gaat uiteindelijk ook naar boven. Wanda is ook geïrriteerd, ze zegt dat Kenzy en jij me al een stuk rustiger hebben gekregen. Ik ga haar echt nog een keer killen jongen gaat ze verder. Haar puisten door haar strot heen douwen. Vuile vieze….

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 3.5]

6 Reacties

Iet 1 maart 2023 - 10:39

Wat is die 2anda een kleuter niks doen maar wel een grote mond opzetten vreselijk mens

Beantwoord
Mj stoeten 1 maart 2023 - 11:35

Niet mooi meer om naar te kijken vind dit niks voor m’n kleindochter

Beantwoord
Maria 1 maart 2023 - 11:37

Esther moet gewoon weg ze sleep alles in rep en roer ze moet naar een arts wie haar na kijkt zo denk ik erover

Beantwoord
Martin 1 maart 2023 - 11:52

Word wel weer eens tijd voor een beetje actie !!!

Beantwoord
RHD 1 maart 2023 - 13:49

Te veel mensen verliezen in dit stadium van het spel hun geduld. En we zijn pas op de helft. Door dergelijke soort irritaties maken ze zichzelf kwetsbaar voor eliminaties en erger: ze nemen geen rationele beslissingen meer die hen in de eindfase van het spel kunnen brengen.

Beantwoord
rita 2 maart 2023 - 04:55

Ze worden allemaal vreselijk

Beantwoord

Laat een reactie achter