Home » Jeffrey en Isaac voelen zich sterk in het spel en Kenzy legt Isaac wat dingen uit over de vorige eliminatie

Jeffrey en Isaac voelen zich sterk in het spel en Kenzy legt Isaac wat dingen uit over de vorige eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond is vrij rustig verlopen in een jaar van je leven. Jeffrey en Isaac hebben buiten een gesprek over het spel. Volgens Isaac is dit een droomscenario. Binnen 24 uur is het gewoon weer helemaal omgegooid merkt Jeffrey op. We moeten dit nu vasthouden, we vergeten het niet benadrukt Isaac. Nu hoeven we ook niets te doen gaat Jeffrey verder. Die drie (Babette, Zoë en Wendy) worden toch al uitgekotst door die anderen. We doen gewoon normaal merkt Isaac op, en anticiperen op situaties. We zijn nu in de positie om te kiezen. Die drie die we verloren hebben aan stemmen hebben we weer terug binnen 24 uur.

Later gaat Isaac nog lopen met Kenzy. Kenzy wil de eliminatie bespreken, ik ben 1 van de 12 die ook op Gert-Jan ging. Ik denk dat het voor jou voelt als een verrassing. Mijn intentie was Jeffrey maar hoorde later dat het veranderd was naar jou. Ik vind je als persoon leuk maar in game modus vind ik je verschrikkelijk. Vandaar dat ik dacht laat de grote mannen het elkaar maar uitvechten. Maar buiten game modus mag ik je wel. Je moet hier af en toe wel in game modus zijn merkt Isaac op. Anders kom je hier niet ver. Ik vind de uitkomst ook nog steeds goed geeft Kenzy toe. Volgens Isaac gooide hij zijn eigen glazen in. Hij deed het zonder na te denken. Maar iedereen zou het moeten kunnen, er is niks fysieks aan. Daarom ga ik achter de mensen aan die schapen zijn in wolfskleren.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Yvonne 2 maart 2023 - 09:48

En laat jij daar nou één van zijn isaac jij bent de grootste schaap in wolfskleding want jij denkt dat jij daar het baasje bent je moet eens je gedrag veranderen en in een spiegel kijken als vader

Beantwoord

Laat een reactie achter