Home » Kenzy noemt Rupert een dictator omdat een evenement van haar verschoven moet worden

Kenzy noemt Rupert een dictator omdat een evenement van haar verschoven moet worden

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. De dag begint rustig. Er zijn verschillende gesprekken. Waaronder een gesprekje tussen Jan-Willem en Esther. De twee hebben het over de “bruiloft” van Babette en Wendy. Jan-Willem vindt het een grote poppenkast. Maar ieder zijn eigen ding. Verder hoopt hij dat het biljart snel binnen is.

Kenzy en Babette hebben een gesprek over nieuwe manager Rupert. Kenzy is klaar met Rupert, ze had een evenement op de planning staan en gaat nu niet meer door. Hij zei weer techno waarop ik zei dan doen we het niet. Dat gaan we wel doen want het is een super leuk idee antwoordt Babette. Nee antwoordt Kenzy, deze man heeft er al geen zin in. Hij doet al moeilijk, moeilijk. Hij zei doe het maar in april. Toen zei ik nee dan doe ik het wel niet. Die datum stond al 2 maanden vast. Het is gewoon de attitude. Dan gaat hij het helemaal uit krassen. Als het zo moet dan hoeft het niet. Wil je een dictator spelen over evenementen… Hij heeft allemaal evenementen gepland staan, doe je ding. Dan ga ik ook geen moeite doen. Ik doe het voor de groep, maar als er zo wordt gereageerd doe ik het niet. Babette merkt op dat ze een “Janetje” wilde worden. En wat zou die zeggen? Ik wil geen Janetje meer worden antwoordt Kenzy, die vind ik de laatste tijd ook minder. Babette lacht en zegt daarna dat ze zich laat leegtrekken. Het is super zonde, als iemand goed is in evenementen ben jij het. Dadelijk ben je onzichtbaar. Laat het niet zo aan je gaan. Ik kom er morgen wel op terug zegt Kenzy en Babette denkt dat dit gewoon een lesje is voor haar.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter