Home » Jeffrey, Isaac, Martin en Marciano hebben een tactisch gesprek in de kas

Jeffrey, Isaac, Martin en Marciano hebben een tactisch gesprek in de kas

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Voordat de deelnemers de zonnegroet gingen doen en de spirituele dag in een jaar van je leven begon hadden Isaac, Jeffrey, Martin en Marciano in de kas een gesprek. Ze hebben het over het spel, wat is nu de volgende stap.

Marciano, Isaac en Martin zitten lang in de kas over het spel te kletsen. Jeffrey komt erbij en Isaac vertelt dat ze het even hadden over de volgende stap. Voor mij beleving is er maar een stap zegt Jeffrey. Hij doelt op Wanda, ze is met een charmeoffensief bezig. Of die lange man merkt Martin op maar Jeffrey vindt dat een misstap. Die andere kan is nog niet uitgedund genoeg. Volgens Isaac zijn hun nu juist bezig met hun straatje schoonvegen en verliezen het overzicht nu al. De 4 oudjes zijn nog wel te halen merkt Jeffrey op. Als je duidelijk bekijkt is zij diegene die alles bedenkt vanaf de bak met water, doelend op zijn eigen eliminatie. Als ze wint wint ze en anders slaat het daarop los. Isaac denkt wel dat daar een stukje risico zit. Je weet wie dan pleite gaat. Je weet hoe we er zelf in staat. Ja antwoordt Jeffrey maar ik ga niet zitten afwachten tot een plannetje van hun wel lukt, daar heb ik geen zin in. Marciano vraagt wie de tweede optie wordt. Jeffrey denkt aan Kenzy maar Martin en Marciano twijfelen. Martin zegt dat nummer 2 Jin zijn ogen Janet of Esther is. En dan moet je ook nog een 3 hebben merkt Marciano op. De mannen denken dat Esther en Janet daarvoor ingezet kunnen worden. Isaac merkt op dat je het gewoon niet weet. Als we nu alles op elkaar zetten is het meer fysiek. Hoe dichterbij de 9 ton des te meer voelen ze de finale, ze krijgen vleugels want je bent er nog steeds. Dat is ook wel te zien antwoordt Jeffrey.

Martin wil graag de drie opties hebben. We houden gewoon vast aan het plan merkt Isaac op. Het kan elke dag komen benadrukt Martin. Laten we het nu afspreken. De mannen nemen daarna verschillende namen door wat eventueel een optie zou kunnen zijn. Bij een trippel duel worden de namen van Erik en Sasha genoemd. Bij een duel wordt het postduif. De mannen besluiten het nog zoveel mogelijk onder zich te houden.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter