Home » Esther is overstuur door slaapgebrek en Isaac wil geld uitlenen voor boodschappen

Esther is overstuur door slaapgebrek en Isaac wil geld uitlenen voor boodschappen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is weer aangebroken. Deze morgen staat Esther overstuur en huilend onder de douche. Wat er precies is is moeilijk te verstaan maar het lijkt erop dat slaapgebrek een rol speelt. Je wilt niet weten hoe moe ik ben snikt Esther. Ik snap het zegt Isaac, ik heb het ook weken gehad dan voel je je echt verrot. Het gaat op een gegeven moment mentaal en fysiek wat met je doen. Vraag op zijn minst een consult aan voegt hij eraan toe. En dat je op zijn minst medicatie kan krijgen voor je slaap. Ik heb er al zoveel op snikt Esther. Het werkt gewoon niet. Ik wil gewoon geen slaap tablet waarvan ik helemaal van pampus lig. Op tijd gaan slapen helpt ook niet toch vraagt Isaac. Nee antwoordt Esther het is gewoon het in slaap komen. Wat later zien we Esther verdrietig in de kas zitten. Babette probeert een gesprekje met haar aan te knopen maar daar lijkt Esther niet zoveel zin in te hebben…

Verder hebben Isaac en Rupert kort een gesprekje over de financiën. Isaac is bereid om een beetje geld bij te leggen zodat er toch nog iets gekocht kan worden. Hij wil een taart gaan maken en dan zet ik er wel geld extra op, dan kan hij voor 28 euro nog iets kopen als dat nodig is. Isaac bespreekt het met Marciano en Jan-Willem. Isaac denkt dat ze een andere fase in gaan. Het wordt weer kikker erwten denkt Jan-Willem. Volgens Isaac is er wel veel voorraad. Het ging ook veel te goed joh merkt Jan-Willem op. Het moet minimalistisch blijven…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.2]

Laat een reactie achter