Home » Knallende ruzie tussen Jeffrey, Marciano en Jeffrey

Knallende ruzie tussen Jeffrey, Marciano en Jeffrey

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Ruzie in een jaar van je leven. Terwijl Eunice met onder andere Jeffrey, Marciano en Martin zit te vergaderen over een parcours wat ze nodig heeft voor het verbreken van het record met krukken rennen ontstaat er ruzie.

Eunice zegt dat ze moeten meten en vraagt wie dat kan doen. Laat Jeff het maar doen zegt Marciano waarop Jeffrey zegt dat hij niets in zijn eentje doet. We doen het met zijn allen of niet anders kap ik er per direct mee. Je kan het toch gewoon doen merkt Marciano op. Niks Jeffrey jij doet dit gaat Jeffrey verder en Marciano vindt dat hij wel even rustig aan kan doen. Ik ben rustig, ik ben kort en duidelijk gaat Jeffrey geïrriteerd verder. Als je niet normaal tegen mij kunt praten dan praat ik wel niet zegt Marciano op zijn beurt. Jeffrey loopt weg en Martin zegt dat hij er gewoon bij moet komen zitten. Doe normaal jongen. Jeffrey loopt verder, hij zegt is goed succes. Maar niet roepen als er weer een opdrachtje gewonnen moet worden. Ik kan alles en ik ben de f*cking beste van iedereen voegt hij eraan toe als hij de slaapkamer in loopt. Donder op man gek mompelt Marciano aan tafel.

Jeffrey komt uiteindelijk scheldend weer terug en Martin zegt dat hij zich niet als een klein kind moet gedragen. Hou je bek antwoordt Jeffrey. Gewoon niet tegen mij praten schreeuwt hij vervolgens. Je bent echt een klein, klein kind man zegt Martin nu ook geïrriteerd. Echt een kleine kleuter. Laat een keer zien wie de man is als je zo’n grote bek hebt. Kom dan, ik sta hier he. Wat ben jij dan zegt Jeffrey. Je spuugt zelfs als een klein kind, je kan niks. Hoogbegaafd, hou je bek man. Je kan niks! Laat je testen met je grote smoel. Je bent hier niks roept Martin terug. Ik ben mijzelf ten alle tijden roept Jeffrey terug. Jij bent elke dag iemand anders voor de rest ben je niks. Martin herhaald een aantal keer dat hij een klein kind is. Uiteindelijk loopt Jeffrey weer weg, hou je f*cking bed pik zegt hij nog. Marciano vindt dat Jeffrey gewoon normaal kan praten. Martin loopt naar buiten en buiten beeld spreekt Marciano Jeffrey aan. Er wordt veel geschreeuwd. Ga gewoon weg roept Marciano als Jeffrey achter hem aan loopt.

Martin zegt tegen Marciano dat hij het moet laten gaan. Ik moet even rustig worden laat Marciano weten. Het is klaar man zegt Martin. Laat maar zien dat je de man bent, ik pak hem met alles. Ging ik te ver? Nooit ging je te ver antwoordt Marciano, je hebt het goed gedaan man. Als Martin met Babette het voorval nog eens bespreekt komt Jeffrey weer voorbij. Het houd gewoon een keer op. Het houdt zeker een keer op zegt Jeffrey. Niemand zegt tegen mij doe dit doe dat! Heel simpel, ik zeg een keer kort en krachtig we doen het met zijn allen of niet. Daarna wordt het geluid uitgezet en zijn ze niet meer in beeld… Buiten staat Jeffrey vervolgens boos te schreeuwen. Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.8]

Laat een reactie achter