Home » Babette denkt dat Kim een doelwit wordt bij komende eliminatie

Babette denkt dat Kim een doelwit wordt bij komende eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Ook op deze nieuwe dag wordt er weer over de komst van een mogelijke eliminatie gesproken. Zo hebben Wendy en Babette er buiten een gesprekje over.

Babette zegt dat als ze gaan splitsen, Babette, Wendy, Marciano, Martin en Zoë… Dan heb je Jeffrey, Kim, Isaac, Rupert, Moraima en dingen. Dan zijn hun sowieso met meer. Dus als we ons nu los koppelen zijn we echt alleen, alleen. En gaan hun ons er ook uitspelen. Maar als hun wel een plan hebben met 11 dan zijn we sowieso f*cked als we gaan splitsen dus we moeten wel een tegen ding hebben. Maar als het dadelijk duidelijk is op bijvoorbeeld Jeffrey en wij hebben safe Esther gedaan dan is dat k*t. Maar als we stemmen op Esther en Wanda zijn we ook f*cked. Ja antwoordt Wendy maar Esther zit toch bij hun in het plan? Babette weet niet of ze Esther meenemen. Het kan ook nog steeds zijn dat ze op Isaac gaan of Jeffrey. Maar ik zie gewoon hoe ze doen en kijken, dat is gewoon gek benadrukt ze. Maar als hun met 11 zijn en Marciano en Martin gaan niet mee dan hoeven we niet eens op Wanda te stemmen merkt Wendy op. Dus hoe dan ook, als we wel met hun meegaan winnen we niet of we gaan met die andere mee. Klopt antwoordt Babette. Als hun vandaag zeggen dat ze iets anders gaan doen dan doen wij ook gewoon een individuele stem. Ja zegt Wendy, dan is dat maar zo. Jeff gaat ook niet altijd met ons mee dus waarom moeten we altijd met hem meegaan?

Ook Babette en Zoë hebben het er later over in de slaapkamer. Zoë snapt niet waarom hun (Martin en Marciano) niet op Wanda willen. Ik denk omdat Marciano zijn woord heeft gegeven antwoordt Babette. Ja gaat Zoë verder en ik vraag me nu af wat wij moeten doen. We kunnen wel gaan splitsen maar dan kom je nergens. Klopt zegt Babette maar dan is de oorlog zeg maar begonnen. Daar zit ik nu over na te denken zegt Zoë. Wat zegt Isaac erover? Niks antwoordt Babette, ik moet nog met hem praten. Isaac komt vervolgens binnen en Babette zegt dat ze denkt dat ze op Kim gaan om Jeff te pakken. We zien het wel antwoordt Isaac. Wij kunnen de eerste sowieso bepalen benadrukt hij. Ze zijn wel met 11 he antwoordt Babette. Maar daar kun je niet vanuit gaan benadrukt Isaac. Ik denk echt dat ze op Kim gaan zegt Babette. We gaan het zien zegt Isaac… Marciano komt erbij en laat weten met Wanda gesproken heeft. Ze zegt dat er niet echt een plan is maar Esther wordt wel genoemd. Babette vertelt dat ze met Erik gesproken heeft. Hij vertelde dat er een plan was en ga ik met het plan mee. Hij vertelde ook dat het plan is dat we niet meer samen willen wonen met bepaalde mensen. Ik durf bijna mijn hand in het vuur te steken dat ze op Kim gaan. Want Jeffrey durven ze niet meer te pakken. Dat is wat mijn gevoel is. Isaac zei ook wel dan gaan we op de lange (Erik). Maar dat is uitstel van executie. Als Kim wint stuurt ze Wanda naar huis, als Kim verliest dan is Jeffrey over en wordt het een war zone. Als we gaan splitsen hebben we sowieso minder dan die 11. Dat is voor een duel goed. Marciano benadrukt dat er niemand gevaar loopt. Dat ben ik wel met je eens antwoordt Babette. Maar er zijn twee groepen. Als wij op Wanda gaan en het werkt niet zo, is dat ook k*t. Ik blijf erbij om op Esther te gaan of Erik. Dan kan Kim tegen Esther of Erik. Esther is de zwakste schakel hier. Kim stond vanmorgen op en zei dat ze zich niet meer thuis voelt. Zij voelt dingen aan en ik denk echt dat zij erop komt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4]

Laat een reactie achter