Home » Marciano twijfelt om op Wanda te gaan bij een eliminatie en spreekt Isaac aan over het tactische plan

Marciano twijfelt om op Wanda te gaan bij een eliminatie en spreekt Isaac aan over het tactische plan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het lijkt erop dat Marciano en Martin niet mee willen gaan in het tactische plan om op Wanda te gaan als er een eliminatie komt. Marciano besluit het gesprek met Isaac hierover aan te gaan.

Marciano en Isaac staan buiten te kletsen. Marciano begint eerst over het spel. We moeten niet dom zijn en zand in onze ogen strooien benadrukt Marciano. Maar als iemand jou niet vertrouwd zijn mensen in staat dingen met je te doen. Maar als iemand cool met je is kun je lang met ze wandelen. We moeten van 2 aspecten kijken, het gaat mij niet om Wanda. Als ze gaat verlies ik bij iedereen het vertrouwen. Dan staan we eigenlijk met onze rug tegen de muur. In onze groep vertrouwen we elkaar ook niet. Ik denk dat we slim moeten denken. Als we bij Wanda de kop eraf halen hebben we 7 mensen minder. Ik kan op niemand vertrouwen antwoordt Isaac. Het is simpel, ik ben niemand zijn beet. Er zijn 12 mensen en Wanda heeft jou ook op een ander spoor gezet. Een van die mensen moeten gewoon gaan. Ik ga niet de strijd niet doen omdat jij of Martin er tegenin gaan. Als ik morgen moet gaan dan ga ik morgen. Ik weet hoe jij in het spel staat en ik ben anders dan jou. Ik ga volop in de aanval. Ik ben geen beet en als ik op die ga schieten schiet ik op die. Dat snap ik antwoordt Marciano. We moeten gewoon gefocust blijven. Maar kijk wel vooruit. Want als ik het wel wil uitspelen kan ik niet zo’n actie uitvoeren.

Het boeit mij niet is wie het is, als het maar 1 van die 12 is zegt Isaac. In mijn ogen is het uitstel van executie en uiteindelijk ben ik nog de sjaak. Die groep wordt niet groter antwoordt Marciano. Volgens Isaac zien ze dat toch wel. Marciano vertelt dat ze hem speltechnisch sterk vinden en hem minder vertrouwen en dat de reden was waarmee ze bezig waren. Doelend op het plan van Gert-Jan. Neem die kennis gewoon mee. Dat weet ik al zegt Isaac. Je ziet al 2-3 kampen ontstaan. Natuurlijk kun je zeggen vertrouwen en speltechnisch maar uiteindelijk moet je er schakels uithalen. Als er op je geschoten wordt moet je blijven nadenken. Ik hou de rust en blijf nadenken in die chaos. Er zijn voor mijn beleving nu 4 mensen, Jappie, Wanda, Erik en Jan-Willem die de kar aan die kant lopen te trekken. Dat zijn die mensen die backstabben. Het is absoluut niet stemmen uit emotie. Ik weet wel wat ik doe, ik ben geen aas. Ik bekijk het per dag maar tot nu toe blijf ik bij mijn plan. Ik kijk het gewoon rustig aan. Een ding moet je weten, ik heb het beste met je voor benadrukt Marciano. Maar hak wel de juiste kop eraf.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 5]

Laat een reactie achter