Home » De deelnemers hebben amper nog eten, volgens Jeffrey denken sommigen dat ze op vakantie zijn

De deelnemers hebben amper nog eten, volgens Jeffrey denken sommigen dat ze op vakantie zijn

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Isaac en Jeffrey een gesprek in de kas. De twee bespreken allerlei onderwerpen. Waaronder de stelling van Rupert, het eten en het vertrek van Martin.

Jeffrey zegt dat hij wel iets (alarm) verwacht had. Zeker na Martin, afleiding is wel even belangrijk want nu blijft het een beetje na sudderen. Maar dan toch niet, dan hebben we morgen niks. Ik kan me er niet zo druk om maken. Nee man antwoordt Isaac. En Jeffrey zegt dat de anderen hun mond moeten houden, hoe kan het nou dat we niks te eten hebben? Je ziet toch wat we verdienen? Dan kan je zelf toch wel nadenken dat je na 3-4 dagen niks meer te eten hebt? Kunnen ze niet lacht Isaac. En dan gaan ze zeggen hoe kan dat nou gaat Jeffrey verder. Dan denk ik ja voor 225 euro voor 4 dagen, kom op. Doe normaal man met dat gezeur. Dan hebben we morgen een wat mindere dag, f*ck it joh. Je moet het na 6.5 maand wel weten. Het blijft ook terugkomen merkt Isaac op. Volgens Jeffrey denken sommigen dat ze op vakantie zijn. Die zitten achterover en zeggen ze is het eten al klaar? Je hebt nog nooit een pan aangeraakt! En dan zeggen die mensen dat wij geen staafmixer nodig hebben. Wat kom jij bepalen dat we dat niet nodig hebben? Isaac lacht, dat is toch bijzonder voegt hij eraan toe. Dus we kunnen in principe niks bestellen morgen merkt hij op. Daarom zegt Jeffrey, we hebben niets. We zijn vaak f*cked op een vrijdag antwoordt Isaac. Volgens Jeffrey is dat de laatste tijd wel vaker. Of dat we net op woensdag geld hadden. We komen nu gewoon slecht uit elke keer.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. Hoe gaan de deelnemers deze dag doorbrengen en wat gaat er allemaal gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.8]

4 Reacties

eddy kreutz 17 maart 2023 - 11:11

en daar heeft jeffrey gelijk in wand ze denken allemaal zo draa de geld is gewonnen meteen kopen aan andere spullen zoals nagels en mackup en zo

Beantwoord
Cisca 17 maart 2023 - 11:16

Als ze wat minder of geen drank halen dan hebben ze gewoon elke dag een bordje vol eten.

Beantwoord
Jet 17 maart 2023 - 11:19

Tja als Jeffrey maar aan zijn trekken komt dan is het goed einzelganger

Beantwoord
Schaap 25 maart 2023 - 10:34

Jeffrey vindt het allemaal wel goed en geweldig dat de boel in zakt.
Kan hij weer zeggen dat hij alles beter weet en doet.
Weg met die gozer, hij bederft en onderdrukt alles. Voor Kim is het ook beter dat die gozer er uit gaat, krijgt ze lucht.

Beantwoord

Laat een reactie achter