Home » Rupert houdt een stelling wat voor onenigheid in de groep zorgt

Rupert houdt een stelling wat voor onenigheid in de groep zorgt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na het plotselinge vertrek van Martin roept Rupert de groep afgelopen avond bij elkaar. Hij wil een stelling plaatsen en daar ontstaat onenigheid over…

Ik heb jullie samen geroepen want ik had al een stelling opgegooid dit heeft te maken met bestel momenten. Ik wil voor vrijdag dingen binnen hebben, er zijn 4 evenementen die ik had aangegeven. Namelijk een bruiloft, spa dag, club night en burning man festival. Ik heb het geprobeerd laag te houden, daarnaast kwam er vanuit de groep wat benodigdheden. Ik heb alles beknopt in één stelling. Bepaalde dingen zijn wel belangrijk om hier te hebben zodat je een paar maanden vooruit kan met knutselen, vliegenmeppers, ducttape, snel rijstkoker en nog wat benodigdheden die we sowieso in huis nodig hebben. Om het verblijf aangenamer te maken. Sasha steekt haar vinger op, ze zegt dat ze van mening is dat als er dingen worden geopperd iedereen moet zijn. Gisteren lag ik al op bed. Rupert legt uit dat iedereen ingelicht is, ik wilde niemand buitensluiten. Bepaalde bezorgmomenten moeten behaald worden. Sasha laat weten dat ze op rood stemt, maar mocht het niet doorgaan is het dan los opgegooid kan worden? Kenzy vraagt ook of er los gestemd kan worden. Nee laat Rupert weten, ik wil het in één stelling doen. Jan-Willem vindt dat hij niet kan zeggen dat we alles gaan bestellen. Ik ga niet stemmen op iets wat ik niet weet waarop ik ga stemmen. Rupert laat weten dat hij alles op het briefje kan zien. Zo werkt het voor mij in mijn maand. De totale kosten zijn 600 euro. Rood is nee en groen is ja.  De groep gaat staan een meerderheid stemt voor. Het gaat door zegt Rupert, dank je wel.

De manier waarop de stemming gegaan is staat sommige deelnemers niet aan, waaronder Jan-Willem, Esther en Erik. Als Rupert naar het kantoor loopt zegt hij tegen Erik dat hij volgende maand zelf manager moet worden. Of het moet proberen. Erik merkt op dat ze nu elke dag rijst gaan eten, anders verdien je dat (rijstkoker) niet meer terug. Er wordt nog veel gesproken over de manier waarop alles gegaan is. Er wordt wisselend op gereageerd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.2]

1 Reactie

Cisca 17 maart 2023 - 11:31

Ik las net een stukje dat er amper eten was en nu lees ik dat er weer voor €600 word besteld en dat is geen eten. Laten ze maar geld uit de pot halen en voorraad aanleggen voor eten, dat zou beter besteed zijn dan een rijstkoker !!!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter